Κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2023 ανακοίνωσε η Royal Caribbean

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το πρόγραμμά της για την Ευρώπη για το καλοκαίρι του 2023 έθεσε προς πώληση η Royal Caribbean International, όπου εννέα πλοία της αναμένεται να πραγματοποιήσουν κρουαζιέρες σε περισσότερες από 25 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Από τη Σαντορίνη και την ακτή Αμάλφι μέχρι τους Αγίους Τόπους, την Κροατία, τα Κανάρια Νησιά, το Ισραήλ, κ.ο.κ., η εταιρία έχει προγραμματίσει 35 κρουαζιέρες διάρκειας έως και 12 διανυκτερεύσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο του 2023.

Από τα τελευταίας τεχνολογία κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean, το Rhapsody of the Seas θα πραγματοποιεί, μεταξύ των άλλων, κρουαζιέρες από τη Χάιφα του Ισραήλ προς τη Λεμεσό στην Κύπρο και τη Ρόδο, επίσης, από τη Χάιφα προς τη Λεμεσό, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, προς τη Λεμεσό, τη Ρόδο, την Αθήνα (Πειραιάς), τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, αλλά και από Λεμεσό προς Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη, Μύκονο και Ρόδο.

Το Odyssey of the Seas θα προσφέρει, εκτός των άλλων, κρουαζιέρες επτά έως εννέα διανυκτερεύσεων από τη Ρώμη προς τη Νάπολη, τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία και το Brilliance of the Seas θα εκτελεί κρουαζιέρες με αναχωρήσεις από τη Ρώμη, προς Βενετία, Αθήνα (Πειραιάς) και Βαρκελώνη. To Explorer of the Seas θα προσφέρει κρουαζιέρες με αναχωρήσεις από Βενετία προς Σπλιτ (Κροατία), Μύκονο και Σαντορίνη και από Βενετία προς Κοτόρ (Μαυροβούνιο), Κέρκυρα, Αθήνα (Πειραιάς), Μύκονο, Κεφαλλονιά (Αργοστόλι).

Στην οικογενειακή αγορά θα στοχεύουν δύο, κυρίως, πλοία της Royal Caribbean, το νέο κρουαζιερόπλοιο Odyssey of the Seas, που θα εδρεύει στη Ρώμη, και το Anthem of the Seas, που θα βρίσκεται στο Σαουθάμπτον.

Με το πρόγραμμα Cruise with Confidence, η Royal Caribbean διασφαλίζει στους πελάτες της τη δυνατότητα ακύρωσης της κράτησή τους έως και 48 ώρες πριν από την ημερομηνία απόπλου, προσφέροντάς τους το 100% της αξίας του ταξιδιού σε μια μελλοντική πίστωση κρουαζιέρας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *