ΚΤΙΡΙΟ 59 – Α PORTA: Οικονοµικές και µοντέρνες λύσεις ανακαίνισης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η εταιρία Κτίριο 59-Α Porta» παρέχει ολοκληρωµένες λύσεις σε άκρως ανταγωνιστικές τιµές για τη µερική ή ολική ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, επαγγελµατικού χώρου ή κατοικίας. Πέραν των προϊόντων υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται από τα έµπειρα χέρια των τεχνιτών της εταιρείας µια πλειάδα υπηρεσιών συνοδεύει κάθε παραγγελία. Μελέτη, σχεδιασµός, επίβλεψη, τοποθέτηση, συντήρηση και after sales service διατίθενται σε προνοµιακές τιµές µε συνέπεια χρόνου και ποιότητας.

Δάπεδα laminate, έπιπλα μπάνιου, εσωτερικές πόρτες, κουφώματα, σκίαστρα, τέντες, ντουλάπες, κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, κάγκελα αλουμινίου, θωρακισμένες εξωτερικές πόρτες και ειδικές κατασκευές ρεσεψιόν, μπαρ, μπουφέ κ.ά. μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ξενοδόχων.

Η εταιρεία υπερέχει του ανταγωνισμού για τις πρωτότυπες λύσεις που προτείνει, καινοτόμες σχεδιαστικά και λειτουργικά αλλά και την προσωπική εξυπηρέτηση και φροντίδα προς κάθε ανάγκη του εκάστοτε πελάτη. Οι ειδικές κατασκευές που μπορεί να δημιουργήσει για καταλύματα και ξενοδοχεία ξεχωρίζουν για την εργονομία τους, την άψογη αισθητική τους και τις άριστες πρώτες ύλες τους. Σε συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, οι άνθρωποι της «Κτίριο 59-Α Porta» δημιουργούν χώρους άρτιους λειτουργικά και αισθητικά, «ντυμένους» με προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας, σύγχρονου design και οικονομικού budget.

Έπιπλα κάθε είδους, για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, κουζίνα, βεράντα συνοδεύονται από ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας και μια μεγάλη ποικιλία σε πόρτες υψηλής αντοχής, με κλασσικό ή μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό και τεράστια ποικιλία χρωμάτων, υφών και σχεδίων μπορεί να δει και να επιλέξει ο κάθε πελάτης στο μεγάλο showroom της «Κτίριο 59-Α Porta» ή στον διαδικτυακό της τόπο.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της εταιρείας συγκαταλέγονται η μεταφορά, η τοποθέτηση και η αυθημερόν αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων με νέα, η συντήρηση – επισκευή συνθετικών κουφωμάτων αλουμινίου, ρολλών – σιτών κ.ά..

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *