ΚΤΙΡΙΟ 59 – Α PORTA: Ολοκληρωμένα projects εξοπλισμού και ανακαίνισης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η εταιρία «Κτίριο 59 – Α Porta», με αξιόλογο portfolio έργων εξοπλισμού δόμησης και ανακαίνισης ξενοδοχείων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων όπως μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή, επίβλεψη, τοποθέτηση και συντήρηση ανατίθενται στα έμπειρα χέρια των τεχνικών και στελεχών της επιχείρησης με άριστα αποτελέσματα. 

Μια πλούσια γκάμα προϊόντων  και άπειρες εφαρμογές, κατόπιν ειδικής παραγγελίας, μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη των επαγγελματιών ξενοδόχων, σε εσωτερικές πόρτες, κουφώματα, σκίαστρα, σίτες, τέντες, ντουλάπες, κρεβατοκάμαρες, δάπεδα, κουζίνες, μπάνια, κάγκελα αλουμινίου, θωρακισμένες εξωτερικές πόρτες, μαγνητικές κλειδαριές και ιδιαίτερες κατασκευές όπως ρεσεψιόν, μπαρ κ.ά..

Σε συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, οι άνθρωποι της «Κτίριο 59-Α Porta» δημιουργούν χώρους άρτιους λειτουργικά και αισθητικά, «ντυμένους» με προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας, κατασκευασμένα με υλικά διακεκριμένης ποιότητας και αντοχής στο χρόνο, σύγχρονου design και οικονομικού budget.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της εταιρείας συγκαταλέγονται η μεταφορά, τοποθέτηση και συντήρηση όλων των προϊόντων της, καθώς και η αυθημερόν αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων με νέα, η συντήρηση – επισκευή συνθετικών κουφωμάτων αλουμινίου, ρολλών – σιτών κ.ά. ενώ, εξειδικευμένοι συνεργάτες μπορούν να αναλάβουν τη μελέτη και σύνταξη φακέλου για την ένταξη επιλεγμένων έργων σε επιδοτούμενα προγράμματα.

Χαρακτηριστικά μοντέλα πορτών και επίπλων με κλασσικό ή δυναμικό σχεδιασμό, μπορεί να δει και να επιλέξει ο κάθε πελάτης στο μεγάλο showroom της «Κτίριο 59-Α Porta», στη Θεσσαλονίκη ή στον διαδικτυακό της τόπο.

Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η πιστοποιημένη άριστη ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών  ξενοδόχων, που δηλώνουν πιστοί πελάτες της εταιρείας «Κτίριο 59-Α Porta».

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *