Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος του τριμηνιαίου εταιρικού περιοδικού (Ιανουάριος – Μάρτιος 2018) «The Diviner», από τον όμιλο Divine Hotels.
Ποδηλασία, πεζοπορία, ιππασία και kite σερφ είναι μερικές από τις εμπειρίες που κέρδισαν τη συντακτική ομάδα του περιοδικού, η οποία βρέθηκε στην Κω αναζητώντας εναλλακτικές επιλογές στο νησί του Ιπποκράτη κατά τους χειμερινούς μήνες.
Στο τρίτο τεύχος του «The Diviner», δημοσιεύεται συζήτηση με τον Ιούλιο Καλαποδά, σεφ του bar – restaurant «H2O» περί ελληνικής κουζίνας, καθώς ετοίμαζε τη βοδινή κοτολέτα πανέ με δημητριακά και λιναρόσπορο – ένα από τα κυρίως πιάτα στο καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του εστιατορίου. Ακόμη, ο Αντώνης Κοπανέζος, σύστησε το αγνό & θυμαρίσιο μέλι «Thymeli», συνεχίζοντας με σεμνότητα τη μελισσοκομική παράδοση της οικογένειάς του.
Τέλος, οι συντάκτες του περιοδικού επισκέφθηκαν το «Kos Hotel Junior Suites» την ώρα του… παιδιού, όπου η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, Personal Trainer & Zumba Instructor στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ανέλυσε τα οφέλη του «Zumba Kids», επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι να εισάγουμε τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα ενός παιδιού.