divine

Κυκλοφόρησε το περιοδικό των Divine Hotels

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος του τριμηνιαίου εταιρικού περιοδικού (Ιανουάριος – Μάρτιος 2018) «The Diviner», από τον όμιλο Divine Hotels.

Ποδηλασία, πεζοπορία, ιππασία και kite σερφ είναι μερικές από τις εμπειρίες που κέρδισαν τη συντακτική ομάδα του περιοδικού, η οποία βρέθηκε στην Κω αναζητώντας εναλλακτικές επιλογές στο νησί του Ιπποκράτη κατά τους χειμερινούς μήνες.

Στο τρίτο τεύχος του «The Diviner», δημοσιεύεται συζήτηση με τον Ιούλιο Καλαποδά, σεφ του bar – restaurant «H2O» περί ελληνικής κουζίνας, καθώς ετοίμαζε τη βοδινή κοτολέτα πανέ με δημητριακά και λιναρόσπορο – ένα από τα κυρίως πιάτα στο καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του εστιατορίου. Ακόμη, ο Αντώνης Κοπανέζος, σύστησε το αγνό & θυμαρίσιο μέλι «Thymeli», συνεχίζοντας με σεμνότητα τη μελισσοκομική παράδοση της οικογένειάς του.

Τέλος, οι συντάκτες του περιοδικού επισκέφθηκαν το «Kos Hotel Junior Suites» την ώρα του… παιδιού, όπου η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, Personal Trainer & Zumba Instructor στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ανέλυσε τα οφέλη του «Zumba Kids», επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι να εισάγουμε τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα ενός παιδιού.

Μπορείτε να διαβάσετε το ηλεκτρονικό περιοδικό εδώ.
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *