Η Κύπρος ψηφίζει Κρήτη φέτος!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Νέο ρεκόρ απευθείας πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Κρήτης αναμένεται το φετινό Καλοκαίρι 2023.

Συγκεκριμένα έχουν ανακοινωθεί οι εξής πτήσεις:

  • CYPRUS AIRWAYS, 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο
  • TUS AIRWAYS, 3 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο και 1 πτήση την εβδομάδα προς Χανιά
  • RYAN AIR, 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Χανιά
  • AEGEAN AIRLINES, 2 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο

Με αφορμή την αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής εισροής από Κύπρο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του project « Γίνε Κρητικός για μια μέρα».

Στην Κρήτη ταξίδευσαν νοερά ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιδιωτικός φορέας «Choose Crete» και φιλοξένησε το Top Kinisis, στις 20/04/2023 στη Λευκωσία, με στόχο την τουριστική προώθηση και προβολή του νησιού.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η κ. Αθηνά Παπαγεωργίου, Διευθύνουσα στο Προξενικό Γραφείο εκ μέρους του Έλληνα Πρέσβη κ. Ιωάννη Παπαμελετίου. Επίσης παραβρέθηκε ο Διευθυντής του ΕΟΤ Κύπρου κ. Πέτρος Σαγάνας.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Πέπη Μπιρλιράκη παρουσίασε τη νέα καμπάνια του Δήμου, που είναι πιστοποιημένος με το σήμα Bike Friendly με έμφαση στον ποδηλατικό και το γαμήλιο τουρισμό και σε πολλές νέες δραστηριότητες.

Ο κ. Μανώλης Ντουκάκης, Ειδικός Συνεργάτης Τουρισμού, εκ μέρους του Δήμου Χανίων, παρουσίασε τις καινούργιες προτάσεις του Δήμου, τονίζοντας τις αναπλάσεις που έγιναν, τις ψηφιακές αλλαγές και την αγαλλίαση που νιώθει κάθε επισκέπτης πατώντας στο νησί.

Εκπρόσωποι από δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, η κ Galini Ivanidou εκ μέρους των Zeus International Hotel and Resort και η κ. Εμμανουέλα Τζίνη εκ μέρους των Grecotel Hotels and Resorts, αναφέρθηκαν στις ξεχωριστές επιλογές διαμονής με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για αξέχαστες εμπειρίες διακοπών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και   ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ρεθύμνου κ. Μανώλης Τσακαλάκης, οποίος επεσήμανε ότι «Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη, να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της».

Η βραδιά έκλεισε με κλήρωση για τους παρευρισκόμενους, με δώρο μια εβδομάδα δωρεάν διαμονής για δύο άτομα στο ξενοδοχείο Rethymno Mare.

Ακολούθησε δεξίωση με Κρητικά εδέσματα και Κρητικά κρασιά.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού και παρευρέθησαν οι αναφερόμενες πιο πάνω αεροπορικές εταιρείες καθώς και εκπρόσωποι της αερ. Εταιρείας SKY EXPRESS όπως και τα εξής τουριστικά γραφεία: LOUIS TOURS, XENOS TRAVEL, ORTHODOXON TRAVEL, AMATHUS TRAVEL, SEE YOU TRAVEL, FIVOS TRAVEL, AIR MASTER TRAVEL, SAFEWAYS TRAVEL, NAZOREOS TRAVEL, PANLEON TRAVEL, HONEYWELL TRAVEL, TRAVELORAMA, COOP TRAVEL, H.B. ARAOUZOS TRAVEL, LOVE ISLAND TOURS, MANTOVANIS TRAVEL, ZENITH TRAVEL, POUPAS TRAVEL, ARMONIA TRAVEL, TOP KINISIS TRAVEΛ.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *