thomas
Η διευθύνουσα σύμβουλος της Thomas Cook Gmbh Stefanie Berg, η οποία προσπάθησε να διασώσει την εταιρία

Late check out, φθηνά spa, οικογενειακές παροχές και αυξήσεις 4% στα πακέτα για Ελλάδα, από τον Thomas Cook

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο δεύτερος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας της Γερμανίας, Thomas Cook, παρουσίασε το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019, το οποίο περιλαμβάνει πακέτα έξτρα παροχών στους πελάτες του, ενώ έχει μεσοσταθμική αύξηση τιμών 2%, με την Ελλάδα να είναι στο 4%.

Πιο αναλυτικά, η επικεφαλής της Γερμανίας, Στέφανι Μπέρκ, περιέγραψε το 2018 ως “έτος σκαμπανεβάσματος”, είπε ότι οι κρατήσεις ξεκίνησαν έντονα, αλλά στη συνέχεια υποχώρησαν λόγω των συνθηκών καύσωνα κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, ενώ το καλοκαιρινό χάος με τις πτήσεις, με πολλές καθυστερήσεις και ακυρώσεις, είχε επίσης έντονο αρνητικό αντίκτυπο. Και κατέληξε λέγοντας ότι οι κρατήσεις τελικά ήταν σταθερές, αλλά τα έσοδα αυξήθηκαν ελαφρά λόγω των υψηλότερων τιμών πώλησης.

Παροχές στους πελάτες

Σε μία από τις σημαντικές παροχές που ανακοίνωσε ο Thomas Cook, για το καλοκαίρι του 2019, οι πελάτες του που έχουν καθυστέρηση στις πτήσεις τους, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το δωμάτιό τους μέχρι τις 20:00 την ημέρα αναχώρησης σε 52 ξενοδοχεία στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Τουρκία. Η επιβάρυνση θα ξεκινάει από € 14 ανά άτομο, αλλά εξαρτάται από τον τύπο του δωματίου και την εποχή. Παρομοίως, οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν προκρατήσεις σε καλύτερες τιμές για θεραπείες ευεξίας σε διάφορα ξενοδοχεία Sunprime και Sunwing Hotels, θα έχουν πακέτα καλωσορίσματος (συμπεριλαμβανομένης μιας καφετιέρας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου), καθώς και κάλυψη  απαιτήσεων για οικογενειακές ανάγκες όπως καροτσάκι ή πολυθρόνα.

Η Μπέρκ υπογράμμισε: «Βλέπουμε ότι υπάρχει σημαντική ζήτηση σε συμπληρωματικές υπηρεσίες  και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες ειδικά στα δικά μας ξενοδοχεία. Προσφέρουμε δυνατότητα κράτησης συγκεκριμένων δωματίων, προκράτηση για ξαπλώστρες, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, κ.λπ.”..

Οι τιμές

Οι τιμές θα αυξηθούν κατά μέσο όρο κατά 2%, σύμφωνα με τον Sascha Büsseler, επικεφαλή του τομέα Yield & Product Central Europe. Θα υπάρξουν αυξήσεις για μεγάλους προορισμούς όπως η Μαγιόρκα και τα Κανάρια Νησιά (1%), η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Τυνησία (3%) και η Ελλάδα (4%). Όσον αφορά στους προορισμούς, ο Cook έχει αυξήσει τις πτήσεις για Τουρκία κατά 30% μαζί με 16 νέα ξενοδοχεία και πρόσθεσε στο πρόγραμμα της Ελλάδας, τα νησιά Θάσου, Σκιάθου και Σκοπέλου, ενώ διεύρυνε και το πρόγραμμα της Τυνησίας.

Στο μεταξύ, ο Thomas Cook Group θα προσθέσει 20 ακόμα ξενοδοχεία, με το δικό του σήμα, το επόμενο καλοκαίρι, αρχίζοντας από 164, με προοπτική εντός του 2019 να φτάσει στα 200 ξενοδοχεία, με το άνοιγμα νέων μονάδων.

sentido
Το εξαιρετικό Sentido Apollo Blue στη Ρόδο

Η επέκταση του 2019 θα επικεντρωθεί στα νέα Cook’s Club για millenials, με οκτώ ακόμα ξενοδοχεία, μαζί με το αναβαθμισμένο brand Sentido (6 περισσότερα ξενοδοχεία), Sun Connect (3), Casa Cook (2) και Aldiana (1). Θα υπάρχουν έξι νέα ακίνητα στην Ισπανία (συμπεριλαμβανομένου του Casa Cook Ibiza και του Club Cook στην Μαγιόρκα), τέσσερα στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων δύο Clubs Cook και του πρώτου Casa Cook για οικογένειες στα Χανιά της Κρήτης) και τρία στην Τουρκία Cook’s Clubs).

thomas cook
Ο κ. Enric Noguer

Ο κ. Enric Noguer, επικεφαλής του Hotels & Resorts, δήλωσε: “Αυτές οι τελευταίες ανακοινώσεις καταδεικνύουν περαιτέρω πρόοδο στην ανάπτυξη του τμήματος ξενοδοχείων και θέρετρων σε ξενοδοχειακή εταιρία του Thomas Cook, που συνεργάζεται με ισχυρούς συνεργάτες και επικεντρώνεται στη διαχείριση ξενοδοχείων, franchising, πωλήσεις και διανομή. Την επόμενη χρονιά θα προσθέσουμε τρία ακόμα διαχειριζόμενα ξενοδοχεία, καθώς επιταχύνουμε τις ενέργειές  μας για να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας για περισσότερες συμβάσεις διαχείρισης για ξενοδοχεία γύρω από τη Μεσόγειο”.

Νέες μονάδες

Η Thomas Cook επιβεβαίωσε ότι 20 ξενοδοχειακές μονάδες υπό την επωνυμία της, πρόκειται να λειτουργήσουν από τώρα έως το τέλος του 2019, μεταξύ των οποίων έξι στην Ισπανία, τέσσερεις στην Ελλάδα και τρεις στην Τουρκία. Οι νέες αφίξεις αφορούν στο πρώτο Casa Cook της εταιρείας στη μεγαλύτερη αγορά της, την Ισπανία, αλλά και την πρώτη οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα Casa Cook, όπως και επτά ξενοδοχεία Cook’s Club. Επιπλέον, νέες αφίξεις πρόκειται να επιβεβαιωθούν εντός των προσεχών μηνών, γεγονός που θα διαμορφώσει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας σε 200 ξενοδοχεία, με περίπου 40.000 δωμάτια. Το γεγονός αυτό την καθιστά έναν από τους κορυφαίους 40 μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων στον κόσμο.

Η επέκταση αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Thomas Cook για την επίτευξη βιώσιμης κερδοφόρου ανάπτυξης μέσω ενός προσεκτικά επιμελημένου χαρτοφυλακίου ξενοδοχειακών μονάδων υπό την επωνυμία της, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στον πελάτη, με περισσότερους επισκέπτες που τις εμπιστεύονται και τις ξανα-επιλέγουν, ενώ αποφέρουν υψηλότερα κέρδη από την ευρύτερη συλλογή ξενοδοχειακών μονάδων της εταιρείας.

Το Casa Cook Ibiza θα ανοίξει το επόμενο καλοκαίρι ως ένα από τα βασικά περιουσιακά στοιχεία της Thomas Cook Hotel Investments, την κοινοπραξία για τη διαχείριση του ξενοδοχειακού επενδυτικού κεφαλαίου, το οποίο η εταιρεία παρουσίασε μέσα στο έτος, σε συνεργασία με την εταιρεία ξενοδοχειακής ανάπτυξης LMEY. Το ξενοδοχείο 189 δωματίων, θα διαχειρίζεται η Thomas Cook και αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία που έφεραν τα δύο πρώτα ξενοδοχεία με αυτό το εμπορικό σήμα, όπου πάνω από το 75% των επισκεπτών τους επέλεξαν την εταιρεία για πρώτη φορά.

sentido_apollo_blue

Το δεύτερο Casa Cook, το καλοκαίρι του 2019, θα είναι η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα για οικογένειες και θα ανοίξει στα Χανιά της Κρήτης. Το ξενοδοχείο 106 δωματίων, με μια μικρή καθυστέρηση από το καλοκαίρι του 2018, θα ακολουθήσει μια εναλλακτική προσέγγιση στο παραδοσιακό club ιδανικό για παιδιά, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη μάθηση μέσω του παιχνιδιού, της τέχνης και της τοπικής κουλτούρας.

Βασιζόμενοι στην επιτυχία του πρώτου Cook’s Club στην Κρήτη, αυτό το καλοκαίρι, η Thomas Cook ονόμασε έτσι, επίσης, επτά νέα ξενοδοχεία και αναμένεται να επιβεβαιώσει τρία ακόμη τους επόμενους μήνες.

Τα νέα Cook’s Club περιλαμβάνουν ένα ξενοδοχείο στην παραλία Palma της Μαγιόρκα, όπου η Thomas Cook θα διαμορφώσει από το υπάρχον smartline ξενοδοχείο, καθώς και δύο ξενοδοχεία franchise στην Τουρκία, δύο ακόμα στην Ελλάδα και ένα άλλο στην Ιταλία. Η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί, ακόμη, στη Γκάμπια το χειμώνα του 2019. Τρεις ακόμη ιδιοκτησίες Cook’s Club στη Βουλγαρία, την Αίγυπτο και την Ελλάδα αναμένεται να επιβεβαιωθούν σύντομα.

Thomas Cook Sentido Blue Sea | money tourism copyright

Το μεγαλύτερο εμπορικό σήμα της Thomas Cook είναι τα ξενοδοχεία SENTIDO, τα οποία θα προσθέσουν έξι ξενοδοχεία το επόμενο έτος, φτάνοντας τα 70 συνολικά. Οι νέες αφίξεις περιλαμβάνουν ένα ξενοδοχείο 184 δωματίων στη Μαγιόρκα, μέσω της Thomas Cook Hotel Investments, που θα ανακαινιστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της αλυσίδας των ξενοδοχείων SENTIDO.

Το SunConnect, το άλλο εμπορικό σήμα οικογενειακής ξενοδοχειακής μονάδας της εταιρείας διακοπών, θα ανοίξει τέσσερα ξενοδοχεία το προσεχές καλοκαίρι, ανεβάζοντας το σύνολό τους σε 20 ξενοδοχεία στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Το SunConnect  έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε ποιοτική εκπαίδευση και υποστήριξη για τους ξενοδόχους του τα τελευταία δύο χρόνια που οδήγησαν στην αύξηση του NPS περισσότερο από τρεις πόντους, μέσα σε αυτό το διάστημα.

Το Aldiana, το θέρετρο όπου η Thomas Cook σήμερα κατέχει το 42% μετά από μια επένδυση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο έτος, θα ανοίξει ένα ξενοδοχείο στο Ampflwang της Αυστρίας καθώς και ένα νεόκτιστο θέρετρο στην Καλαβρία.

Η Thomas Cook έχει, επίσης, καταργήσει εννέα ξενοδοχεία που δεν πληρούσαν τις ποιοτικές προδιαγραφές της εταιρείας.

Τα καινούρια ξενοδοχεία είναι τα εξής:

Casa Cook – καλοκαίρι 2019

 • Casa Cook Χανιά – το πρώτο Casa Cook για οικογένειες θα ανοίξει το επόμενο καλοκαίρι προσφέροντας μια πρωτοποριακή αντίληψη, όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν και θα εξερευνούν με φυσικό και δημιουργικό τρόπο, ακολουθώντας τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα μέσα από μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής και διανυκτέρευση σε σκηνές. Κάθε ένας από τους επτά τύπους δωματίων – που κυμαίνονται από Superior δίκλινα δωμάτια μέχρι οικογενειακές και προεδρικές βίλες – είναι σχεδιασμένα σαν ιδιωτικά «καταφύγια». Ζεστά και με χαρακτήρα, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με είδη πολυτελείας, τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα, και σχεδιασμένα με άνεση και δικό ποιότητα.
 • Casa Cook Ίμπιζα – βρίσκεται κοντά στον απομονωμένο κόλπο του Cala Gracio, το Casa Cook Ibiza έχει σχεδιαστεί με βάση τον μεταμοντέρνο ταξιδιώτη. Το ξενοδοχείο με τα 189 δωμάτια θα διαθέτει δύο πολυτελή εστιατόρια – το ένα από τα οποία θα προσφέρει vegan κουζίνα και το άλλο τοπική κουζίνα, και τα δύο μπροστά σε εξωτερικές πισίνες. Θα διαθέτει επίσης σπα με χαμάμ και δωμάτια για θεραπείες, καθώς και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Τα δωμάτια – τα οποία κυμαίνονται από απλά δίκλινα έως ρετιρέ δωμάτια με μεγάλα μπαλκόνια στην ταράτσα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον κόλπο – σχεδιάστηκαν αρμονικά για να αφομοιώνονται ομαλά τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με προτεραιότητα την ιδιωτικότητα.

Cook’s Club – εγκαίνια καλοκαίρι 2019

 • Cook’s Club Palma Beach – ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 318 δωματίων στην καρδιά της Playa de Palma, μια δημοφιλής και γεμάτη ζωή περιοχή της Μαγιόρκα. Μια μεγάλη κεντρική πισίνα περιβάλλεται από καμπάνες και ένα μπαρ με εστιατόριο προσφέρει μουσική όλη την ημέρα έως και το βράδυ.
 • Cook’s Club Τιγκάκι Κως– ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 63 δωματίων στο δημοφιλές θέρετρο Τιγκάκι της Κω. Το ξενοδοχείο περιβάλλει την πισίνα και το εστιατόριο, που προσφέρει ελληνικά κλασικά πιάτα μαζί με streetfood και vegan πιάτα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές beach volley στο ξενοδοχείο ή να νοικιάσουν ποδήλατα για να εξερευνήσουν την περιοχή.
 • Cook’s Club Adakoy Marmaris – ένα ξενοδοχείο 130 δωματίων με ιδιωτική μαρίνα, μόλις μία βόλτα με καραβάκι μακριά από το κέντρο του Μαρμαρά. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του ξενοδοχείου διαθέτει επίσης εκτεταμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, beach volley, τένις καθώς και κέντρο καταδύσεων PADI. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες βόλτες με βάρκα για να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του Μαρμαρά ή θα τους δώσει την επιλογή να ξεκουραστούν όλη την ημέρα στη δική τους ιδιωτική παραλία.
 • Cook’s Club Alanya – ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 115 δωματίων στην καρδιά της πόλης Αλάνια με εύκολη πρόσβαση στην αμμώδη παραλία της Κλεοπάτρας. Αυτό το κομψό ξενοδοχείο προσφέρει εύκολα την εμπειρία από ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της Αλάνια, καθώς και της δική του παραλίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • Cook‘s Club Sardinia – ξενοδοχείο 110 δωματίων στο San Teodoro στην ανατολική ακτή της Σαρδηνίας προσφέρει καταλύματα σε στιλ βίλας ανάμεσα σε μεγάλους κήπους κοντά στη λευκή αμμώδη παραλία La Cinta, με ιδιωτικό χώρο αποκλειστικά για τους επισκέπτες. Προσφέροντας μια απόδραση διακοπών για χαλάρωση σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το χωριό San Teodoro, το ξενοδοχείο είναι επίσης βολικό για ταξίδια στην κοντινή Olbia.
 • Cook’s Club Lambi Kos – το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 250 δωματίων στην Κω, θα διαθέτει τρεις πισίνες στο κέντρο του, λίγα βήματα από την παραλία Λάμπη. Οι καμπάνες δίπλα στις πισίνες και την παραλία προσφέρουν στους επισκέπτες το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας ή πιο δραστήριοι παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν από θαλάσσια σπορ, όπως ιστιοσανίδα ή καταδύσεις.

Χειμώνας 19/20

 • Cook’s Club Gambia – αυτό το πλήρως ανακαινισμένο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή θέση κοντά στο θέρετρο Palma Rima της Γκάμπια. Τα καταλύματα οργανώνονται σε βίλες γύρω από μια μεγάλη κεντρική πισίνα που περιβάλλεται από ένα μπαρ και εστιατόριο γεμάτα ζωή.

Αλντιάνα- Εγκαίνια Kαλοκαίρι 2019

 • Aldiana Club Calabria – μια ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή μονάδα 324 δωματίων στη βόρειο-ανατολική ακτή της Καλαβρίας, στην Ιταλία, προσφέρει τις τέλειες διακοπές για δραστήριες οικογένειες και ομάδες, με επτά γήπεδα τένις, beach volley και τοξοβολία μεταξύ πολλών άλλων. Μια παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου εκτείνεται κατά μήκος της μονάδας και ένα μεγάλο σπα με εσωτερική πισίνα παρέχει χώρο για να χαλαρώσετε.
 • Aldiana Club Ampflwang – ένα ορεινό καταφύγιο στην Αυστρία, το ξενοδοχείο διαθέτει εκτεταμένες εγκαταστάσεις ιππασίας με 50 άλογα και πόνι και πρόσβαση σε 420 χιλιόμετρα μονοπατιών για ιππασία. Υπάρχουν πολλά εσωτερικά και εξωτερικά γήπεδα τένις, ένα στούντιο με ποδήλατα και εκτεταμένες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου για ενεργές οικογένειες και ομάδες. Τα είδη ψυχαγωγίας περιλαμβάνουν θέατρο, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και άφθονους χώρους ψυχαγωγίας για παιδιά.

SENTIDO – εγκαίνια καλοκαίρι 2019

 • SENTIDO Mar Blau – το 184 δωματίων, all-inclusive ξενοδοχείο στο Cala Millor, στη Μαγιόρκα αποτελείται από διαμερίσματα ή στούντιο με μικρές κουζίνες που προσφέρουν ευέλικτες διακοπές για οικογένειες και ζευγάρια που θέλουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα σε αυτή τη δημοφιλή πόλη στο ανατολικό τμήμα του νησιού. Δύο πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μίας για παιδιά, βρίσκονται σε κήπους με ηλιόλουστες βεράντες που προσφέρουν τα ήσυχα και πιο ζωντανά σημεία του ξενοδοχείου.
 • SENTIDO Hotel Diamant – το 153-δωματίων, all-inclusive οικογενειακό ξενοδοχείο στην Cala Ratjada, στα βορειοανατολικά του νησιού με πολλές παραλίες με γαλάζια σημαία σε κοντινή απόσταση. Το ξενοδοχείο, το οποίο θα ανακατασκευαστεί πλήρως αυτό το χειμώνα, βρίσκεται σε εκτεταμένους κήπους που προσφέρουν άφθονο χώρο για όλους, καθώς και παιδική χαρά.
 • SENTIDO Aparthotel Diamant – το αδελφάκι του προηγούμενου ξενοδοχείου με 72 ευρύχωρα διαμερίσματα για οικογένειες ή παρέες φίλων και 18 επιπλέον δωμάτια σε ξεχωριστό παράρτημα. Τα δύο ξενοδοχεία μοιράζονται εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της πιο υψηλής τουριστικής περιόδου.
 • SENTIDO Palm Azur – ένα all inclusive ξενοδοχείο 326 δωματίων στη Τζέρμπα της Τυνησίας με τρία εστιατόρια, που περιλαμβάνουν αυθεντική τυνησιακή κουζίνα και κλασική ιταλική κουζίνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερις εξωτερικές πισίνες που περιλαμβάνουν μία για παιδιά και ένα μικρό waterpark στο χώρο του ξενοδοχείου. Εκπληκτικά θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα κοντά στο θέρετρο, όπως καταδύσεις, καταμαράν, κανό και windsurfing.
 • SENTIDO Toscana Charme Resort – το νεόκτιστο ξενοδοχείο 116 δωματίων στην ακτή της Terrenian στην Ιταλία κοντά στην Πίζα προσφέρει μια χαλαρωτική και ήσυχη απόδραση μπροστά από μια λευκή αμμώδη παραλία με τα αξιοθέατα της Τοσκάνης στην πόρτα σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει rooftop με πισίνα που προσφέρει το τέλειο σκηνικό για βραδινά κοκτέιλ πριν να δειπνήσετε στο a la carte εστιατόριο.

SunConnect – εγκαίνια καλοκαίρι 2019

 • SunConnect Delfino Beach – οικογενειακό θέρετρο 321 δωματίων μαυριτανικού στιλ στη Ναμπούλ κοντά στο Hammamet της Τυνησίας με ιδιωτική παραλία και δύο εξωτερικές πισίνες. Το ξενοδοχείο, σε απόσταση λίγων λεπτών από ένα δημοφιλές water park, διαθέτει πολλά δωμάτια με δυνατότητα διασυνδέσεως καθώς και bungalows για οικογένειες. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένου ενός καφέ που σερβίρει αυθεντικά τοπικά πιάτα και τέσσερα μπαρ για να βρουν οι επισκέπτες το δικό τους ιδανικό μέρος. Για οικογένειες που αναζητούν ένα «δραστήριο» διάλειμμα, το ξενοδοχείο προσφέρει θαλάσσια σπορ, τένις και υδατοσφαίριση, καθώς και ένα εκτεταμένο ημερήσιο πρόγραμμα.
 • SunConnect Fuerteventura Princess – ένα οικογενειακό θέρετρο 407 δωματίων, που είναι all-inclusive, στα περίχωρα της ήσυχης πόλης Esquinzo της Φουέρτεβεντούρα. Το ξενοδοχείο προσφέρει αίσθηση χωριού με δύο εστιατόρια και πέντε μπαρ – συμπεριλαμβανομένου ενός μόνο για ενήλικες – και πολλών πισίνων. Μια λέσχη παιδιών Lollo & Bernie, οι δύο μασκότ του Thomas Cook, σημαίνει ότι οι οικογένειες μπορούν να παίξουν μαζί, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια να χαλαρώσουν σε ένα από τα πολλά δωμάτια που επικοινωνούν ή σε μεγαλύτερες οικογενειακές σουίτες.
 • SunConnect Cyprotel Φαληράκι – ένα οικογενειακό θέρετρο 356 δωματίων στο Φαληράκι της Ρόδου με aquapark, καθώς και μεγάλους κήπους για να βρουν όλοι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουν. Ένα rooftop μπαρ είναι ένα από τα δύο μπαρ που διαθέτει και υπάρχουν δύο εστιατόρια στο θέρετρο καθώς και δύο πισίνες και μια ειδική πισίνα για μωρά, καθώς και ένα υδάτινο πάρκο με πολλές τσουλήθρες.
 • SunConnect Rising Star – ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 140 δωματίων στον Πρωταρά, στην Κύπρο προσφέρει μεγάλα στούντιο και διαμερίσματα με μικρούς χώρους κουζίνας για να προσφέρει ευελιξία σε οικογένειες που θέλουν να δειπνήσουν στο δωμάτιό τους.

Sunprime – εγκαίνια χειμώνας 2018

 • Sunprime Tamala Beach – το νεόκτιστο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 120 δωματίων που προσφέρει ένα νέο επίπεδο ποιότητας στη Γκάμπια με πολλά δωμάτια για κολύμβηση, ένα μεγάλο σπα και εκτενές πρόγραμμα γυμναστικής και δραστηριοτήτων σε αυτό το ξενοδοχείο υψηλής ποιότητας για ενήλικες. Ένα χαλαρωτικό, ήσυχο καταφύγιο κοντά σε εστιατόρια, μπαρ και αθλητικές δραστηριότητες που θα σας διασκεδάσουν σε αυτόν τον συναρπαστικό και διαφορετικό προορισμό.
Η εταιρία

H Thomas Cook Hotels & Resorts ανήκει στον Όμιλο Thomas Cook και έχει την ευθύνη όλων των ξενοδοχείων υπό το σήμα της εταιρείας διακοπών. Διαθέτει περίπου 200 ξενοδοχεία με περισσότερα από 40.000 δωμάτια σε 47 προορισμούς ανά τον κόσμο. Με βάση τον αριθμό των δωματίων, ανήκει στις κορυφαίες 40 εταιρείες ξενοδοχείων. Έχει οκτώ εμπορικά σήματα που προσφέρουν εύρος επιλογών για οικογένειες, ζευγάρια, και μεμονωμένους ταξιδιώτες, ώστε να απολαύσουν τον ήλιο και τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Στα σήματα αυτά ανήκουν τα Casa Cook, ένα υψηλού προφίλ, μπουτίκ liefestyle εμπορικό σήμα, το Cook’s Club, ένα εμπορικό σήμα που βασίζεται στον υψηλό, μοντέρνο σχεδιασμό και υποστηρίζει διασκέδαση και εξοικονόμηση στο ταξίδι, τα Sendido, σήμα με θέρετρα υψηλών απαιτήσεων, σχεδιασμένα για χαλάρωση, τα Sunwing, premium θέρετρα για οικογένειες, τα Sunprime, υψηλών απαιτήσεων ξενοδοχεία που απευθύνονται σε ενήλικες που θέλουν να χαλαρώσουν, τα SunConnect, για εξαιρετικής αξίας οικογενειακές διακοπές, τα Aldiana, premium club θέρετρα για αποδράσεις γεμάτες δράση, αλλά και τα ξενοδοχεία με το σήμα smartline, που δίνουν αξία στις παραθαλάσσιες διακοπές.

Tagged

1 σχόλιο στο “Late check out, φθηνά spa, οικογενειακές παροχές και αυξήσεις 4% στα πακέτα για Ελλάδα, από τον Thomas Cook

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *