Λαθρεπιβάτης σε 8 κρουαζιέρες πολυτελείας!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια Αγγλίδα πρώην νοσοκόμα κατάφερε να κάνει οκτώ(!) κρουαζιέρες πολυτελείας αξίας 55.000 £ μέσα σε πέντε μήνες χωρίς να πληρώσει απολύτως τίποτα, αφού είχε στήσει ταξιδιωτικό πρακτορείο “μαϊμού” μέσω του οποίου πραγματοποιούσε τις κρατήσεις.

Kay Hooper
Kay Hooper

Πρόκειται για την 58χρονη Kay Hooper, που έκλεινε τα καλύτερα δωμάτια σε all-inclusive προσφορές και έκανε δεκαήμερες πολυτελείς κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, στις Δυτικές Ινδίες, στις Βερμούδες και στον Καναδά.
Το κίνητρό της για να στήσει αυτή την ομολογουμένως εμπνευσμένη κομπίνα ήταν η εκδίκηση, καθώς η Norwegian Cruise Lines την είχε διώξει από μια κρουαζιέρα για την οποία είχε πληρώσει κανονικά, όταν έχασε το διαβατήριό της στη Ρώμη.

norwegian-cruise-lines-haven-h5_1_081516Έτσι, η Hooper μπήκε στο internet, συμπλήρωσε μια online αίτηση εγγραφής στο Σύνδεσμο Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ) και έστησε μια επιχείρηση-φάντασμα με την επωνυμία Travel Connections και έδρα το νοικιασμένο της σπίτι στο Torrington του Devon. Η ίδια κατόρθωσε, μάλιστα, να μην πληρώσει ούτε καν προκαταβολή, καθώς δήλωσε ότι η επιχείρησή της ήταν μέλος του Freedom Travel Group.

norwegian-cruise-lines-haven-h6-1-081516Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην νοσοκόμα είχε κάνει κρατήσεις για συνολικά 54 κρουαζιέρες αξίας περίπου 300.000 £, αλλά, δυστυχώς για την ίδια, η απάτη της αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 20μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή, εξάμηνη απαγόρευση εξόδου και πρόστιμο 100 £, ενώ, με βάση το εισόδημά της, το δικαστήριο όρισε την αποπληρωμή του χρέους της στη Norwegian Cruise Lines με δόσεις των 50 £ το μήνα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *