Λατρεύουν τη Ρόδο, την επισκέπτονται κάθε χρόνο…

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Λατρεύουν τη Ρόδο, την επισκέπτονται κάθε χρόνο και τιμώνται από τον Δήμο Ρόδου ως πρεσβευτές του νησιού! Είναι οι γνωστοί repeaters, οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου που αγαπούν και επισκέπτονται το νησί επί σειρά δεκαετιών, που επιλέγουν την περιοχή και αυτά που τους προσφέρει, τη θεωρούν τόπο τους και γιατί όχι μια δεύτερη πατρίδα τους.

Η διαχρονική αγάπη τους για τη Ρόδο και η σαφής προτίμησή τους στο νησί των Ιπποτών, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά στις πρόσφατες τελετές βράβευσης επαναλαμβανομένων τουριστών, που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων, κα. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους φίλους της Ρόδου από την Ιταλία, τη Νορβηγία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Βρετανία, για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών τους, σε δύο ειδικές τελετέ,ς που πραγματοποιήθηκαν στις 28 Αυγούστου και στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο.

«Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίδετε, να επιλέγετε τη Ρόδο ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια για να περάσετε τις διακοπές σας, που σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν και δεκαετίες. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κα. Χατζηλαζάρου.

Ξεχωριστή παρουσία στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων του Σεπτεμβρίου (4.9.2018) ήταν αυτή της Ιταλίδας κας Ida Pugliese, λόγω των στενών δεσμών που έχει με τη Ρόδο, μιας και γεννήθηκε στο νησί το 1947, όταν ο πατέρας της υπηρετούσε ως στρατιώτης, κι ο οποίος όταν τελείωσε ο πόλεμος  συνέχισε να ζει στη Ρόδο, δούλευε στη Δ.Ε.Η. και δημιούργησε οικογένεια. Ωστόσο, στη συνέχεια επέστρεψαν οικογενειακώς στη Βενετία.

Από το 1983 η κα. Ida Pugliese και ο σύζυγός της, Luigi Perissonotto, έρχονται πολλές φορές μέσα στον χρόνο στη Ρόδο, επί 35 και πλέον χρόνια. Είναι λάτρεις του νησιού, όπου πλέον έχουν πολλούς φίλους και αυτή τους την αγάπη τη μετέδωσαν στις κόρες τους Liliana, Elena και Sara, που μαζί με τους γαμπρούς και τα εγγόνια τους επισκέπτονται το νησί επί σειρά ετών.

Πέραν της κας Ida Pugliese, η κα. Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις στην κα. Kari Elizabeth Carlsen από τη Νορβηγία, που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 60 φορές μέχρι τώρα και στον συμπατριώτη της, κ. Olaf Skaven Bjoern, που μετρά 35 επισκέψεις στο νησί.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκαν: το ζευγάρι Philip και Elizabeth Thomson από τη Βρετανία, που έχουν έλθει στη Ρόδο 50 φορές, καθώς και οι συμπατριώτες τους κ. John Crich, με τη σύζυγό του Pauline, που έχουν έλθει στο νησί 28 φορές.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης στο ζευγάρι Ludewijk Geurts και Joanna Vanmar από την Ολλανδία, που έχει έλθει στη Ρόδο 25 φορές, τον κ. Eric Vanderest και την σύζυγο του κα. Evelyne Honorez από το Βέλγιο, που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 15 φορές, καθώς και το ζεύγος των Jose Engelen και Floriana Bodin από το Βέλγιο, που έχουν έλθει στο νησί 11 φορές μέχρι τώρα. Από το Βέλγιο ήταν επίσης και ο κ. Joannes Janssens και η κα. Christiane Vandenelsacker που επισκέπτονται τη Ρόδο επί 12 έτη.

Σε προηγούμενη εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων που πραγματοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου 2018, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο, η κ.α Χατζηλαζάρου βράβευσε: τον κ. Bjarne Madsen και τη σύζυγό του κα. Ruth Gudbaek από τη Δανία που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 31 φορές, το ζεύγος Andreas και Bartha Martyn από την Ολλανδία που έχουν έλθει στο νησί 25 φορές, την οικογένεια του κ. Mathew και της κας Jacqueline Pickering μαζί με τον γιο τους Michael από την Αγγλία που έρχονται στη Ρόδο επί 15 χρόνια, καθώς και το ζευγάρι Luca Cristofaro και Rita Benzo από την Ιταλία, που έχουν έλθει στη Ρόδο 11 φορές.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *