Η LAUDA ξεκίνησε νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Βιέννη

Η LAUDA ξεκίνησε νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Βιέννη

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

lauda

H Lauda προσφέρει πλέον καθημερινές απευθείας συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα, καθώς η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε ήδη.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τώρα κράτηση σε ασυναγώνιστες τιμές και να πετάξουν με το πιο πράσινο/καθαρό αεροπορικό γκρουπ στην Ευρώπη, με τις πιο χαμηλές εκπομπές CO2. Η πρώτη πτήση από την Αθήνα προς τη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, με το Lauda Airbus A320.

Η Βιέννη ψηφίστηκε ως η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο για δέκατη διαδοχική χρονιά. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στο χρόνο από το φθινόπωρο και το χειμώνα, για να ανακαλύψετε την πόλη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη τέχνη, τον πολιτισμό και τις μαγειρικές απολαύσεις. Επισκεφθείτε τα Ανάκτορα Σενμπρούν, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου, ή μία από τις αμέτρητες εκθέσεις από διεθνείς ή ντόπιους καλλιτέχνες.

Από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου, οι πανέμορφες πλατείες της Βιέννης μεταμορφώνονται σε μια μαγική χριστουγεννιάτικη χώρα, με αμέτρητες αγορές να ξεπηδούν σε κάθε γωνιά της πόλης. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια ήσυχη απόδραση Σαββατοκύριακου σε ένα από τα διάσημα ξενοδοχεία της Βιέννης και να απολαύσετε όλη τη γοητεία της ιστορικής πόλης σε ρυθμούς πιο χαλαρωτικούς.

Για να γιορτάσει την έναρξη του δρομολογίου, η Lauda προσφέρει μια ακαταμάχητη προσφορά από την Αθήνα – 19,99 € (απλή μετάβαση) προς τη Βιέννη, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο.

Μπορείτε να αναζητήσετε και να κάνετε κράτηση για τη συνολική προσφορά της Lauda στο www.laudamotion.com ή μέσω του Lauda app μας για iOS και Android.

Ο CEO της Lauda Andreas Gruber δήλωσε:  «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη νέα, απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Βιέννη, πόλη από την οποία κατάγομαι και εγώ, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο προορισμών μας. Η Lauda δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να ανακαλύψουν, σε πραγματικά ακαταμάχητες τιμές, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο».

Η Lauda

Η Lauda είναι η Νο 1 αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία και ιδρύθηκε το 2018 από τον θρύλο της Αυστρίας, το Niki Lauda. Σήμερα ο στόλος της περιλαμβάνει 22 αεροσκάφη Α320, τα οποία σταθμεύουν στις 4 βάσεις στη Βιέννη, στο Ντίσελντορφ, στη Στουτγάρδη και στην Πάλμα. Περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια επιβάτες θα πετάξουν με τη Lauda το 2019. Η αυστριακή εταιρεία πετά σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε 30 χώρες και προσφέρει στους επιβάτες τις χαμηλότερες τιμές και εξαιρετικές υπηρεσίες πτήσης, στο στόλο της που αποτελείται από τα νεοαποκτηθέντα Α320. Το 2020, η Lauda θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, με 36 Α320 αεροσκάφη να μεταφέρουν τους επιβάτες προς / από την Αυστρία με τις χαμηλότερες τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ