Η LE MONDE κατέκτησε τη 2η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας «Trophée Mille International 2022»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Ο  Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE για μια ακόμη χρονιά έλαβε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας «Trophée Mille International 2022» κατακτώντας τη 2η θέση! Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά στη Ρενς (Reims) της Γαλλίας, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, με συμμετοχές σχολών από όλον τον κόσμο.

Την ελληνική αποστολή εκπροσώπησαν οι σπουδαστές της Σχολής LE MONDE, Αθανασία Σκιαδά και Χριστόφορος Νάκος, καταφέρνοντας να αναδειχθούν στη δεύτερη θέση! Οι δύο διαγωνιζόμενοι δημιούργησαν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο με τοπικά προϊόντα της περιοχής Grand Est, εντυπωσιάζοντας τόσο με τις γαστρονομικές τους συνθέσεις όσο και με τον επαγγελματισμό τους, την κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από μια ομάδα Γάλλων chefs & pastry chefs, βραβευμένων με αστέρια Michelin αλλά και με τον ανώτερο τιμητικό τίτλο MOF (Meilleur Ouvrier de France).

lemondeΤην προετοιμασία των διαγωνιζόμενων ανέλαβαν οι επικεφαλής των τομέων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της Σχολής, κύριοι Μάκης Καλόσακας και Χάρης Ψιλόπουλος, καθώς και ο καθηγητής μαγειρικής της Σχολής Γκίκας Ξενάκης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, είναι απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές και προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, δια βίου μάθησης καθώς και το πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί στην απόκτηση Bachelor’s Degree in Hospitality Management. Για παραπάνω από 25 έτη διαμορφώνει άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού από το 2001, του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της ένωσης EuroCHRIE (European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education) και της WACS (World Association of Chefs’ Societies).

Tagged

1 σχόλιο στο “Η LE MONDE κατέκτησε τη 2η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας «Trophée Mille International 2022»

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *