Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Vakantiebeurs, στην Ουτρέχτη, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κα. Ρόδη Κράτσα και ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, κ. Ανδρέας Κτενάς, στο περίπτερο της ΠΙΝ.

Η Λευκάδα τιμώμενος προορισμός στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Τιμώμενος προορισμός στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Vakantiebeurs, που πραγματοποιείται στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου 2020, είναι η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση της Ολλανδίας, που μετρά 50 χρόνια ζωής και συγκεντρώνει εκατοντάδες εκθέτες από όλο τον κόσμο, και στην οποία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει δυναμικά, με δικό της stand μέσα στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και με την παρουσία της ίδιας της περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, αλλά και του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, κ. Ανδρέα Κτενά.

«Με μεθοδικές ενέργειες και συνεργασία με το Γραφείο του Ε.Ο.Τ. στις Κάτω Χώρες, κατορθώσαμε η Λευκάδα να είναι ο τιμώμενος τουριστικός προορισμός από όλη την Ελλάδα στη Vakantiebeurs 2020. Προτεραιότητά μας είναι η αξιοποίηση της κάθε ευκαιρίας για την προβολή του τόπου μας. Η Λευκάδα, το Μεγανήσι, ο Κάλαμος και ο Καστός, με τα μοναδικά νερά τους, τις ατέλειωτες παραλίες τους, τον πολιτισμό τους, αλλά και τα τοπικά τους προϊόντα, προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον επισκέπτη και αποτελούν εξέχοντες προορισμούς» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και συμπλήρωσε: «Ως τιμώμενη περιοχή, θέλουμε η Λευκάδα να δείξει ένα δυναμικό και εξωστρεφές πρόσωπο. Έτσι, εκτός από προωθητικό υλικό, έχουμε φέρει και τοπικά προϊόντα για να κερνάμε τους επισκέπτες του περιπτέρου μας. Επίσης, έχουμε διοργανώσει happenings, παρουσιάσεις, αλλά και μια κλήρωση, με έπαθλο τα αεροπορικά εισιτήρια και 4 ημέρες διαμονής σε ξενοδοχείο του Μεγανησίου με ημιδιατροφή».

Κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, την Τρίτη 15/1, η οποία ήταν ανοικτή μόνο για τους επαγγελματίες του τουρισμού και τον Τύπο, η περιφερειάρχης, κα. Κράτσα και ο αντιπεριφερειάρχης, κ. Κτενάς είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με tour operators, εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών και δημοσιογράφους, ενώ η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της για το ευρύ κοινό χθες (16/1).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *