lg

Η LG στηρίζει και φέτος το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου ως silver sponsor

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) θα συμμετέχει ως Silver Sponsor στο 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στη Ρόδο, στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, που θα διοργανωθεί από την εταιρεία παραγωγής Design Ambassador και την πλατφόρμα Archisearch.gr, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, το ΤΕΕ Δωδεκανήσου και σημαντικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες επαγγελματικές λύσεις της LG, που συμβάλλουν ταυτόχρονα τόσο στην αισθητική, όσο και στην ενεργειακή αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων των ξενοδοχείων.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν διακεκριμένοι εκπρόσωποι της διεθνούς αρχιτεκτονικής, του hoteling, του real estate, στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου και αρχιτέκτονες, ενώ φέτος μεγάλος προσκεκλημένος-ομιλητής θα είναι ο Tom Lindblom, Hospitality Leader και Studio Director του κορυφαίου διεθνούς γραφείου Gensler, με έδρα του το Λονδίνο. Επίσης, ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι η Μαργαρίτα Μπουλάκη, από το γραφείο Squire and Partners, η Ιωάννα Μητροπούλου από το γραφείο  Ennismore και ο Δημήτρης Γροζόπουλος από το γραφείο Fletcher Priest. Παράλληλα, θα τρέξουν workshops από τον Κώστα Πουλόπουλο (SquareOne),  τον Λαέρτη Βασιλείου (LAAV Architects) και την Ειρήνη Γιωτοπούλου, αρχιτέκτων ,βραβευμένη Φωτογράφος και Instagrammer.

Εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, η κα Βασιλική Καραδήμου, B2B Sales Assistant Manager της LG Electronics Ελλάς, θα παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις Ιnformation Display και τις νέες επαγγελματικές λύσεις, που οδηγούν στην αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων των ξενοδοχείων, ενώ επίσης θα μιλήσει για τις συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, που εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εξειδικευμένα προϊόντα της LG, για τις ξενοδοχειακές μονάδες, τις OLED Hotel TVs και OLED Digital Signage, οι οποίες συνδυάζουν την τεχνολογία OLED με τον εξαιρετικά λεπτό, σαν χαρτί, Wallpaper σχεδιασμό και ένα πλήθος προηγμένων τεχνολογιών, με ιδιαίτερης αισθητικής digital signage λύσεις, όπως OLED In-Glass Wallpaper, Double-Sided signage οθόνες και video walls. Οι οθόνες αυτές ανταποκρίνονται στις τεχνολογικές απαιτήσεις του κοινού, ενώ προσδίδουν μία σύγχρονη απλότητα στον διάκοσμο του χώρου, αναβαθμίζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται. Λαμβάνοντας υπόψη την αειφόρο ανάπτυξη των ξενοδοχειακών μονάδων, οι επαγγελματικές προτάσεις της LG παρέχουν προηγμένες Infotainement λύσεις, που αντικαθιστούν πληθώρα διαφημιστικών υλικών, βελτιστοποιώντας τα κόστη και τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Ως προς τις τεχνολογικές λύσεις κλιματισμού και ενέργειας, θα παρουσιαστούν συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις, καθώς και τα πλεονεκτήματα του VRF MULTI V 5, των μονάδων Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού για εξοικονόμηση ενέργειας και χώρου στα μηχανοστάσια. Οι λύσεις ξενοδοχειακού κλιματισμού της LG είναι παράλληλα φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους, δεν εκλύουν καυσαέρια και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων κλιματισμού, μικρών διαστάσεων, που πληρούν εξειδικευμένους αρχιτεκτονικούς περιορισμούς και προσφέρονται για κρυφές εφαρμογές.

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή, το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *