Στο Λονδίνο το 5ο ετήσιο συνέδριο του Reload Greece

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mια κοινότητα επιχειρηματιών, επενδυτών, ακαδημαϊκών και φορέων χάραξης πολιτικής θα φέρει κοντά το RG Connect18, το 5ο ετήσιο συνέδριο του Reload Greece, για να μοιραστούν ιδέες που θα εμπνεύσουν και θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της επιχειρηματικότητας.

Με 40 διεθνείς ομιλητές στα 3 διαφορετικά θέματα «Connect, Learn and Inspire», το RG Connect θα περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες, πρακτικά εργαστήρια, συζητήσεις σε πάνελ που θα προκαλέσουν σκέψη καθώς και πολύτιμες ευκαιρίες για δικτύωση.

Στο φετινό συνέδριο θα εξετασθούν ποια είναι εκείνα τα πρακτικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά η δυναμική που έχει προκύψει με την έλευση του EquiFund, μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων στην Ευρώπη σε μια μεμονωμένη χώρα.

Τέσσερις εκπρόσωποι των επενδυτικών κεφαλαίων που έχουν αναλάβει τη διαχείριση 400€ εκατομμυρίων σε νεοσύστατες εταιρίες (startups), με σύνδεση στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν και θα μιλήσουν στο συνέδριο RG Connect18. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, κ. Γιώργος Χουλιαράκης, και επενδυτές από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα θα είναι επίσης ομιλητές στο συνέδριο.

Το RG Connect: «Where Challenges Meet Solvers» θα πραγματοποιηθεί στο Prince Philip House, στο Λονδίνο, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Διακεκριμένοι ηγέτες και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο, όπως επιχειρηματίες, επενδυτές, ακαδημαϊκοί και φορείς χάραξης πολιτικής, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα συζητήσουν τις πιο σημαντικές εξελίξεις.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *