Κι άλλο “κανόνι”, αυτή τη φορά από τη Unique World

ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Κανόνι» βάρεσε, όπως φαίνεται, ένας ακόμη tour operator, o Unique World, που ειδικεύεται σε ταξίδια στην Ασία.
Η εταιρία, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2011, προσφέρει εκδρομικά πακέτα στην Ασία, στον Ινδικό Ωκεανό και στη Μέση Ανατολή, βασιζόμενα σε δικές της πτήσης και ξενοδοχεία.

Παρότι η πτώχευση έχει γίνει γνωστή, εντούτοις, στην ιστοσελίδα της εταιρίας εξακολουθούν να εμφανίζονται ποικίλες προσφορές για ταξίδια στην Ασία το 2015/16, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στη χρεοκοπία.

Το περιφερειακό δικαστήριο στο Pinneburg, κοντά στο Αμβούργο, έχει ορίσει ως προσωρινό διαχειριστή τη δικηγόρο Εva König, με την ευθύνη της διασφάλισης των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας και την τακτοποίηση των απαιτήσεων των πιστωτών.
Τα έσοδα και ο αριθμός των πελατών της Unique World, που εδρεύει κοντά στο Αμβούργο, με επικεφαλής τον Dieter Peters, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί ως διευθυντής πωλήσεων στην Transorient, έναν ακόμη εξειδικευμένο τουριστικό οργανισμό στα ταξίδια στην Ασία, δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ωστόσο, τα φυλλάδια της εταιρίας για το 2015 αναφέρονταν σε 177 πακέτα και 648 ξενοδοχεία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *