Με επιτυχία η εκδήλωση του NST Travel

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 100 επαγγελματιών και συνεργατών από τον κλάδο των τουριστικών γραφείων και τον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού πραγματοποιήθηκε, στο εστιατόριο “Πύργος”, στον Πύργο Σαντορίνης, η εταιρική εκδήλωση του NST Travel.

logo nstΜιλώντας κατά τη διάρκεια του gala από την πλευρά της εταιρίας, ο κ. Αντώνιος Παγώνης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε υγεία και επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες, είπε ότι, η τουριστική σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το NST Travel. Παράλληλα, συνέστησε ενότητα, αφού, όπως τόνισε, εάν υπάρχει ενότητα, μια δύσκολη χρονιά μπορεί να γίνει ευκολότερη.

Το NST Τravel, στη Σαντορίνη, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργαζόμενο με αξιόπιστους επαγγελματίες, παρέχει άρτιες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, όπως κρατήσεις ξενοδοχείων, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, θαλάσσιες περιηγήσεις κι εκδρομές στα αξιοθέατα του νησιού και μια σειρά από ολοκληρωμένες προτάσεις και πακέτα διακοπών, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις και του πιο επιλεκτικού ταξιδιώτη.

Στα έξι χρόνια λειτουργίας του, το NST Τravel, γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη. Σήμερα, διαθέτει 16 ιδιόκτητα οχήματα, ενώ από εφέτος θα λειτουργήσει υποκατάστημα στη Ζάκυνθο και την Πάτρα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *