Με πλούσια, επίκαιρη ύλη κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Χ&Τ

ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική ύλη και με παρεμβάσεις στα θέματα της επικαιρότητας, κυκλοφόρησε, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, το νέο τεύχος του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ».

Στην πλούσια θεματογραφία του περιοδικού, σημείο αναφοράς αποτελεί η συνέντευξη τsynent TSAKIRHSου προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργου Τσακίρη, ο οποίος, με ειλικρινή, όπως πάντα, διάθεση, μιλάει για μια σειρά θεμάτων και ασκεί δριμύ κατηγορώ στην οικονομία διαμοιρασμού και στους υποστηρικτές της.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του προέδρου της εταιρίας Bright, η οποία εξειδικεύεται στον φωτισμό, κ. Νίκου Βασιλείου, καθώς και η συνέντευξη του κ. TSIKANDHLAKHSΛευτέρη Τσικανδηλάκη, ιδιοκτήτη του ομώνυμου αρχιτεκτονικού γραφείου, με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και εξειδίκευση στον σχεδιασμό ξενοδοχείων.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού, μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού, σε διεθνές επίπεδο, μέσα από τα τελευταία, επικαιροποιημένα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO). Επίσης, νWTOα πληροφορηθεί για τη δυναμική ανάπτυξη που παρουσιάζει ο κλάδος της κρουαζιέρας, παγκοσμίως, μέσα από τα τελευταία στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης ΚρουαζιέCLIAρας (CLIA).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μελέτη της εταιρίας ΝΑΙ Hellas για τις νέες επενδύσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, αλλά και του Euromonitor για το «Τop 100» των πόλεων με τις περισσότερες αφίξεις στον κόσμο, μεταξύ των οποίων «φιγουράρουν» και τρεις ελληνικές: η Αθήνα, το Ηράκλειο και η Ρόδος.
Αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν την πλούσια, επίκαιρη, έγκυρη θεματογραφία του νέου τεύχους του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Καλή ανάγνωση…

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *