media_strom

MEDIA STROM: Ποιότητα και με “σφραγίδα” !!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Έπειτα από την επιτυχημένη διενέργεια επιτόπιων επιθεωρήσεων, απονεμήθηκαν στη Media Strom, δύο Πιστοποιητικά και δύο Βεβαιώσεις Συμμόρφωσης από διαπιστευμένους φορείς, τρία από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων, Eurocert, και το τέταρτο από το φορέα πιστοποίησης Swiss Approval Technische Bewertung

Φορέας

media_stromΗ EUROCERT Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης, στον τομέα της Πιστοποίησης Προϊόντων που απαιτούν σήμανση CE καθώς και στην διενέργεια υποχρεωτικών από την Νομοθεσία περιοδικών ελέγχων σε βιομηχανικά είδη. Παράλληλα έχει σημαντική παρουσία σε ελέγχους στον χώρο της Ναυτιλίας και στον τομέα της Επαλήθευσης Εκπομπών Αερίων Θερμοκηπίου.

  • Πιστοποιητικό – ISO 9001:2008

«Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας»

Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό, το οποίο είναι και το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως, αφορά την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό, την παραγωγή & εμπορία στρωμάτων ύπνου, κρεβατιών & λοιπών ειδών ύπνου.

  • Οφέλη

Με την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Διαδικασιών, η εταιρία διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της, την αποτελεσματικότερη λειτουργία της αλλά και τη συνεχή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και διαδικασιών.

Αποδεικνύουμε έτσι για άλλη μια φορά, ότι το πάθος μας για ποιότητα είναι ο κεντρικός πυλώνας στον οποίον  βασίζουμε τη στρατηγική μας ανάπτυξη, θέλοντας να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και να τους προσφέρουμε προϊόντα για τα οποία είμαστε περήφανοι και σίγουροι ότι θα καλύψουν απόλυτα τις προσδοκίες τους.

  • Πιστοποιητικό – OHSAS 18001:2007

“Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης της Υγείας & της Ασφάλειας της Εργασίας”

Η εταιρία μας πιστοποιήθηκε για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης της Υγείας & της Ασφάλειας της Εργασίας σύμφωνα με το πρότυπο OHSAS 18001:2007 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο και καλύπτει παραγωγή, αποθήκες & διανομές καθώς και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες της εταιρίας.

  • Οφέλη

Το παραπάνω πιστοποιητικό εξασφαλίζει, ότι η εταιρία εφαρμόζει σύστημα για την αντιμετώπιση και τη μείωση της επικινδυνότητας στους χώρους εργασίας, με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων στο προσωπικό, τους επισκέπτες της και τους συνεργάτες της, εξασφαλίζοντας πάνω από όλα ένα όχι μόνο ευχάριστο, αλλά και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Η Media Strom θέτει την επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια ως απόλυτη προτεραιότητά της. Η εξάλειψη των ατυχημάτων, η δημιουργία και διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος, στο οποίο οι κίνδυνοι έχουν εντοπιστεί, εκτιμηθεί, προληφθεί και πρέπει να εξαλειφθούν, αποτελεί κύριο µέληµά της. Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης της απέναντι στον άνθρωπο, διασφαλίζει τις συνθήκες εκείνες μέσα στις οποίες όλοι οι εργαζόμενοι νιώθουν δημιουργικοί, αλλά και απόλυτα ασφαλείς για να επιτελέσουν τις καθημερινές τους εργασίες.

  • Βεβαίωση Συμμόρφωσης – EN 1957:2012 Ver 2

«Μέθοδοι Δοκιμής για τον προσδιορισμό λειτουργικών χαρακτηριστικών και κριτήρια αξιολόγησης»

Η βεβαίωση που απέσπασε η Media Strom από το διαπιστευμένο φορέα επιθεωρήσεων, Eurocert, αφορά στην κατοχή και χρήση όλου του κατάλληλα διακριβωμένου εργαστηριακού εξοπλισμού όπως αυτός περιγράφεται στο πρότυπο EN 1957:2012 Ver 2 καθώς και στην επάνδρωσή του με προσωπικό το οποίο διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία / τεχνογνωσία για τη διενέργεια δοκιμών ελέγχου και αξιολόγησης των λειτουργικών χαρακτηριστικών των στρωμάτων της.

  • Οφέλη

Με τη συγκεκριμένη βεβαίωση, τεκμηριώνεται ότι η εταιρία είναι σε θέση να ελέγχει τη συμπεριφορά των λειτουργικών χαρακτηριστικών των στρωμάτων της σε βάθος χρόνου, μέχρι και 10 έτη, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερά υψηλή απόδοση των προϊόντων της.

Η Media Strom διαθέτει Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, με μια έμπειρη ομάδα που εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και το σχεδιασμό νέων. Το στρώμα δοκιμάζεται για την αντοχή του και τη διατήρηση των λειτουργικών χαρακτηριστικών του για ολόκληρο το κύκλο ζωής του.

Φορέας

Η Swiss Approval International αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των Τεχνικών Επιθεωρήσεων και της Πιστοποίησης Συστημάτων, Υπηρεσιών και Προϊόντων, ενσωματώνοντας εμπειρία, επιστημονική γνώση, καινοτομία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, δραστηριοποιούμενη, κυρίως, στην περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

4) Βεβαίωση Συμμόρφωσης ISO 14698-1 & 2:2003 & Οδηγία 2000/54/EC

Η Media Strom υποβλήθηκε σε έλεγχο από το φορέα πιστοποίησης Swiss Approval Technische Bewertung και έλαβε τη Βεβαίωση Συμμόρφωσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των παραπάνω προτύπων και της Ευρωπαϊκής Οδηγίας

  • Οφέλη

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι διασφαλίζει οτι:

  • Η Media Strom πληροί όλες τις απαιτήσεις πρόληψης βιολογικών ρύπων
  • Το σύνολο των εργαστηριακών ελέγχων συμμορφώνονται με τις παραπάνω απαιτήσεις
  • Η Media Strom εφαρμόζει εσωτερικό σύστημα ελέγχου της βιολογικής ρύπανσης στους χώρους της παραγωγής και στους συνδεδεμένους με αυτήν χώρους του εργοστασίου της, με στόχο την δημιουργία καθαρών & ασφαλών προϊόντων.

Η Media Strom, έχοντας πάντα στο μυαλό της την ικανοποίηση των πελατών, θέλησε και έμπρακτα να αποδείξει ότι τα τελικά προϊόντα που τους προσφέρει, ανταποκρίνονται στα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής. Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την πολύ αγάπη και προσωπική δουλειά, την καλή ποιότητα των Α’ υλών, προασπίζει και την υγεία του τελικού καταναλωτή και του τουρίστα, μέσα από τη χρήση του τελικού προϊόντος.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *