Μεγάλη εκδήλωση Μουζενίδη στη Μόσχα !!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Μόσχα το Επιχειρηματικό Φόρουμ του Μouzenidis Group «Καλοκαίρι 2016», με την συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και τη Ρωσία, αποτελώντας μια ισχυρή κινητήρια αρχή για την σαιζόν που έρχεται.
Στο φόρουμ, που αποτελεί την πιο αποτελεσματική μορφή προώθησης πωλήσεων και  νέων ιδεών και μορφών συνεργασίας, συμμετέχουν περισσότεροι από 700 (!!!) Ρώσοι επαγγελματίες,  στον τομέα του Τουρισμού.

kountoura_mouzenidis/ksd photo Σημειώνεται ότι στην εναρξη παρενέβη μέσω Skype, η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία τόνισε ότι αναμένει να ταξιδέψουν μαζικά οι Ρώσοι, για διακοπές στην Ελλάδα, που είναι μια πολύ φιλική χώρα, και ικανοποιεί κάθε επιθυμία για διακοπές.
Η κα. Κουντουρά έκανε εκτενή αναφορά στην προσφορά πολλών και ιδαφορετικών τουριστικών προϊόντων ( weekend , spa , ιαματικός, θρησκευτικός τουρισμός, κ.ο.κ.), ενώ αναφέρθηκε στο ε
λληνορωσικό έτος και στον εορτασμό των 1000 ετών του Αγίου Όρους.

mouzenidis_moscow_forum ksd photoΤο φόρουμ της Μόσχας, ακολούθως θα  “μεταφερθεί” εντός του Μαρτίου σε 7 πόλεις της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας. Ο στόχοι του επιχειρηματικού φόρουμ είναι η συνεργασία των εμπειρογνωμόνων τουριστικής αγοράς, παρουσίαση εργαλείων και μορφών παρακίνησης των εργασιών για μια τέλεια σεζόν.

Εκτός από τις ομιλίες των κορυφαίων ειδικών των εταιρειών του Mouzenidis Group,  πραγματοποιήθηκαν ακόμη επαγγελματικές εκδηλώσεις ποικίλλων σύγχρονων μορφών: εργαστήρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνεντεύξεις, επαγγελματικές συζητήσεις και παρουσιάσεις.

koumanakou_mouzenidis_forum/ ksd photoΣτην εκδήλωση συμμετείχαν οι εξής επίσημοι καλεσμένοι: Δανάη Μαγδαληνή Κουμανάκου, Πρέσβειρα της Ελλάδας στη Ρωσία, Ελένη Μιχαλοπούλου, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μόσχα, Πολύκαρπος Ευσταθίου, Διευθυντής του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ελλάδας στη Ρωσία και στις χώρες της Κ.Α.Κ., Γεώργιος Χ. Κασουλίδης, Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσία, Δημήτρης Δημητρίου, Διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσία και στις χώρες της Κ.Α.Κ.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι γνωστοί στη Ρωσία ηθοποιοί Μαρία Σουμακόβα και Ρομάν Μαγιάκιν.

H κα. Κουμανάκου

Στον χαιρετισμό της η κα. Δανάη Μαγδαληνή Κουμανάκου, Πρέσβειρα της Ελλάδας στη Ρωσία τόνισε ότι η Ελλάδα θα αυξήσει έως και 50% τα κέντρα θεωρήσεων στη Ρωσία. Η χώρας μας, συνέχισε η κα. Κουμανάκου, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους φίλους Ρώσους τουρίστες και το 2016, μετά από μια πολύ καλή χρονιά, όπως ήταν το 2015, κατέληξε.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *