Μεγάλη επιτυχία για το Cyberlogic Partner Connect Event 2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία & συμμετοχή ολοκληρώθηκε στις 29 Οκτωβρίου το Cyberlogic Partner Connect Event 2016, στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στο event συζητήθηκαν οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας στον τομέα του τουρισμού, όπου πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες παρουσιάσεις & σεμινάρια από την Cyberlogic και τους συνεργάτες της.
cyberlogicΣτο event συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα, αντιπροσωπεύοντας 50 εταιρίες από τους χώρους των Γραφείων Εισερχομένου Τουρισμού, Destination Management Companies (DMCs), Online Travel Agencies (OTAs), Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Tour Operators, Εταιρίες Διαχείρισης & Marketing Ξενοδοχείων, Travel Technology Companies, κ.α.
Στην διάρκεια του Event διεξήχθησαν workshops σε αντικείμενα όπως: Mobile Travel Applications, B2B Online Applications, XML Distribution Channels, Managerial Information Systems (MIS), κλπ.
Ένα από τα highlights του event ήταν η παρουσίαση της νέας Mobile εφαρμογής CyberTrips της Cyberlogic, η οποία έτυχε θερμής αποδοχής και σχολιασμού από τους συμμετέχοντες.
Μέσω του event προωθήθηκε επίσης η περεταίρω δικτύωση & συνεργασία των πελατών και των συνεργατών της Cyberlogic, με σκοπό την ανάπτυξη συνεργειών στην Ελληνική τουριστική αγορά.
Μετά το πέρας του event ακολούθησε Cocktail Party σε κεντρικό μαγαζί του Ηρακλείου όπου και συζήτησαν οι παρευρισκόμενοι σε χαλαρό κλίμα τα συμπεράσματα και τις εντυπώσεις τους.

Η Cyberlogic προσφέρει εδώ και μια 10ετία ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τουριστικές επιχειρήσεις & οργανισμούς. Η εταιρεία έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη εξειδικευμένων συστημάτων λογισμικού & λύσεων στον κλάδο του Τουρισμού και την εμπιστεύονται τουριστικές επιχειρήσεις που κατέχουν ηγετικό ρόλο στον χώρο του Τουρισμού στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Η Cyberlogic έχει αναπτύξει την e-Tourism πλατφόρμα της για την ολοκληρωμένη διαχείριση και Online διανομή τουριστικών υπηρεσιών, η οποία περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα εφαρμογών. Η εφαρμογή Cyberlogic Online Travel Distribution που απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο σύστημα Online B2B/B2C κρατήσεων & διανομής μέσω Internet.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *