Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι “Ημέρες Καριέρας” του Ομίλου Διβάνη

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι “Ημέρες Καριέρας” του Ομίλου Διβάνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Ομίλου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα “Βεργίνα”.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αποτελέσει πόλο έλξης για τους αυριανούς επαγγελματίες του τουρισμού ή εκείνους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη σταδιοδρομία τους. Σε αυτό το πλαίσιο μέσα σε 14 ώρες, 260 επαγγελματίες υποψήφιοι του κλάδου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επικεφαλής του Ομίλου και να μάθουν για τον εταιρική κουλτούρα, τις αξίες και τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και να μοιραστούν τα επαγγελματικά σχέδια τους.

Εκπρόσωποι από τα τμήματα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Υποδοχής, των Επισιτιστικών Τμημάτων, Chef, Housekeeping, Stewards, καθώς και Διευθυντές Ξενοδοχείων αποτέλεσαν την πρώτη γραμμή του Ομίλου και ενέπνευσαν τους νέους για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Μάλιστα, κάποιοι από τους υποψηφίους έγιναν ήδη μέλη του Divani Family.

Ο Όμιλος Διβάνη (Divani Collection Hotels) ηγείται του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα από το 1958, διαθέτοντας 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα, και ανταγωνιζόμενος αντίστοιχα διεθνή brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με εμπειρία 60+ ετών και γνώμονα τη διαρκή ανανέωση και καινοτομία, φημίζεται για την 5* εξυπηρέτησή του αλλά και την φιλόξενη και “οικογενειακή” ατμόσφαιρα, ενώ έχει στην κατοχή του δεκάδες διεθνή και εθνικά βραβεία και διακρίσεις. Ως ένας από τους πρώτους ελληνικούς και τους πλέον ιστορικούς ξενοδοχειακούς ομίλους, το όνομα “Διβάνης” είναι συνώνυμο της premium φιλοξενίας στη χώρα.

Ο Όμιλος συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια και εμπειρίες στα μέλη του, σε πάνω από 100 χώρες. Φέτος, το πρόγραμμα GHA DISCOVERY διακρίθηκε στα Freddie Awards ως το καλύτερο ανερχόμενο πρόγραμμα πιστότητας ξενοδοχείων σε Ευρώπη / Αφρική.

Αναμφίβολα λοιπόν, με τη μακρά ιστορία και το κύρος του, αποτέλεσε πόλο έλξης για όλους όσοι ονειρεύονται ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *