Μεγάλη εξαγορά από την Best Western !!!

Μεγάλη εξαγορά από την Best Western !!!

0

Στη Best Western Hotels & Resorts εντάσσεται η Sweden Hotels, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Σουηδίας.

Από τη συμφωνία, η Sweden Hotels αποκτά τη δυνατότητα πρόσβασης στη σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα, στο σύστημα διανομής και στο πρόγραμμα αφοσίωσης της Best Western.

Η κίνηση αυτή θα «ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των δύο ξενοδοχειακών αλυσίδων και θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη πλατφόρμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας στον τομέα της διανομής, της ψηφιοποίησης, των σχέσεων με τους πελάτες και τις αγορές».

Το πρόσφατα ονομαζόμενο Best Western och Sweden Hotels θα προσφέρει 135 ξενοδοχεία στη Σουηδία και συνολικά 180 ξενοδοχεία στη Σκανδιναβία.

«Η συγχώνευση με τη Best Western σημαίνει ότι είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στα ξενοδοχεία ακόμη καλύτερη υποστήριξη από την άποψη της διανομής, του μάρκετινγκ, των αγορών και των πωλήσεων», δήλωσε η Jenny Larsson, πρόεδρος του Συμβουλίου για την Sweden Hotels.

Από την πλευρά του ο Johan Kukacka, διευθύνων σύμβουλος της Best Western στη Σκανδιναβία, δήλωσε ότι η εξαγορά ήταν μια σημαντική στρατηγικά συμφωνία και μια λογική εξέλιξη για την ανάπτυξη της βιομηχανίας στον τομέα της διανομής, της ψηφιοποίησης, των σχέσεων με τους πελάτες και τις αγορές».

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ