δελπηι

Με μεγάλη καθυστέρηση οι διοργανωτές ακύρωσαν το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τελικά ούτε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών γλίτωσε από τον κορωνοϊό, μιας και όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, αναβάλλεται η εκδήλωση για Μάιο ή Ιούνιο.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί η επιμονή των διοργανωτών στην διεξαγωγή του Οικονομικού Φόρουμ όταν όλα τα σχετικά γεγονότα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό τις τελευταίες ώρες είχαν αναβληθεί.

Μάλιστα σε σχετική επικοινωνία του emea με τους διοργανωτές, έως το βράδυ της Παρασκευής, μίλαγαν με βεβαιότητα ότι το Φόρουμ θα λάβει χώρα κανονικά, παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες που είχαμε στην διάθεση μας έκαναν λόγο για πλήθος ακυρώσεων, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό. Μάλιστα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι, μεταξύ άλλων, την παρουσία τους στο Οικονομικό Φόρουμ είχαν ακυρώσει μεγάλα διεθνή πρακτορεία ενημέρωσης. Η στάση αυτή των διοργανωτών είχες προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, καθώς ήταν το μοναδικό αντίστοιχο γεγονός, σε όλο τον κόσμο, που δεν είχε ακυρωθεί.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων στους Δελφούς θα έδιναν το παρόν, τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και ο πρωθυπουργός, όπως επίσης και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Επίσης παρόντες θα ήταν πρέσβεις ξένων χωρών, όπως και πολιτικοί από το εξωτερικό, αλλά και επιφανείς επιχειρηματίες, τόσο από την Ελλάδα, όσο φυσικά και από το εξωτερικό.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι σήμερα οι διοργανωτές του Οικονομικού Φόρουμ κάνουν λόγο για μετάθεση του Φόρουμ, για το 2020, στο τέλος Μαίου ή στις αρχές Ιούνιου, όταν σε αυτή την χρονική περίοδο έχει προγραμματιστεί στη χώρα μας το μεγάλο γεγονός της ναυτιλίας, που συγκεντρώνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, τα Ποσειδώνια.

«Η χθεσινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναβάθμισε την εκτίμηση κινδύνου του κορωνοϊού σε “πολύ υψηλή” μας υποχρεώνει να αναβάλουμε την εκδήλωση, σκεπτόμενοι πρωτίστως την προστασία και την ασφάλεια όλων των συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους εργαζόμενους στο Φόρουμ, και τους κατοίκους της περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά τους συνέδρους, χορηγούς, συνεργάτες, και όλους τους φίλους του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών για την διαρκή συμπαράσταση τους. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Φόρουμ θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές του Οικονομικού Φόρουμ.

Η έναρξη του Οικονομικού Φόρουμ είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: https://emea.gr/

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *