Ο Thomas Cook μεγένθυνε το πρόγραμμά του στην Ελλάδα, προσθέτοντας την περιοχή της Κατερίνης ( Olympus Riviera ), από τις 2 Μαΐου, μετά την ένταξη της Μυκόνου το περασμένο έτος και της Θάσου το 2016.

Η περιοχή θα εξυπηρετηθεί με εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Γκάτουικ, προς τη Θεσσαλονίκη. Στην περιοχή ο Thomas Cook, θα διαθέτει καταλύματα που κυμαίνονται από μικρά ξενοδοχεία στην πόλη του Λιτόχωρου έως μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το νέο τετραώροφο συγκρότημα SENTIDO Mediterranean Village στην  Παραλία Κατερίνης.

Το φιλικό προς την οικογένεια SENTIDO περιλαμβάνει πισίνα σε στιλ λιμνοθάλασσας, σπα και πέντε εστιατόρια. Ο διευθυντής προϊόντων Thomas Cook, Tony Hopkins, δήλωσε: «Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφερον των πελατών μας, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε σε αυτούς, ένα ευρύ φάσμα επιλογών, τόσο σε επίπεδο  προορισμών, όσο και σε επίπεδο ξενοδοχείων».SENTIDO Mediterranean Village SENTIDO Mediterranean Village SENTIDO Mediterranean Village SENTIDO Mediterranean Village SENTIDO Mediterranean Village

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ