deriziotis

Μεταξύ των “Θησαυρών του Ελληνικού Τουρισμού”, η KSD και το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism που διοργανώνει η  NEW TIMES PUBLISHING,  βραβεύθηκε το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και η KSD, για τα 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον ελληνικό Τουρισμό και την συνoλική παρουσία τους.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA και στόχο έχει να στρέψει τους προβολείς της δημοσιότητας στις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του ελληνικού τουρισμού.

Η αξιολόγησή τους στηρίζεται σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και βασίζεται στις οικονομικές τους επιδόσεις και τα επενδυτικά τους προγράμματα.

Η ομιλία μου στην χθεσινή εκδήλωση της new times για τις βραβεύσεις των κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων. Ευχαριστώ και πάλι εκ μέρους όλων των εργαζομένων στην εταιρία με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο #ksdbusinesssolutionΧρήμα & ΤουρισμόςMoney & TourismKSD Amenities Εξοπλισμός & Προϊόντα Ξενοδοχείων#awards #μεγάληχαράκαιτιμή#σαςευχαριστούμε

Posted by Konstantinos Deriziotis on Wednesday, 18 December 2019

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο εκδότης του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της KSD Κωνσταντίνος Στ. Δεριζιώτης, είπε:

“Κύριοι υπουργοί,
Κύριοι πρόεδροι,
Κυρίες και κύριοι,
Αγαπητοί φίλοι,

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι απόψε εδώ, σε αυτό το βήμα, κοντά σας.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή, γιατί 25 χρόνια τώρα, από την ημέρα που ίδρυσα το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, πορευόμαστε μαζί.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή, που κάθε μέρα, αφιερώνετε 25 λεπτά από το χρόνο σας για να μας διαβάσετε στo money tourism.
25 λεπτά!!! Το ξαναλέω γιατί μερικές φορές ακόμη και εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Και όχι μόνο: 6 θέματα ανά αναγνώστη και 30% bounce rate, είναι νούμερα που επιτρέψτε μου την έκφραση βλέπουν με το κυάλι, κορυφαία ειδησεογραφικά portals.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή, που μας εμπιστεύεστε.

Θέλω να πιστεύω ότι 25 χρόνια από την κυκλοφορία του περιοδικού και 33 χρόνια από την στιγμή που ξεκίνησα να εργάζομαι από τα  φοιτητικά μου χρόνια σαν δημοσιογράφος, έχω τιμήσει και έχουμε τιμήσει, την εμπιστοσύνη σας αυτή.

ksdΕυχαριστώ τον Σπύρο Κτενά, την New Times και τους συνεργάτες τους, εκ μέρους των εργαζόμενων της εταιρίας, για το βραβείο, που βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια.

Μία υπόσχεση μόνο: Θα συνεχίσω στην ίδια αταλάντευτη γραμμή, να ενημερώνω τον κλάδο και να παλεύω για τα δίκαια αιτήματά του, όπως πρόσφατα με την υπόθεση της χρεωκοπίας της Thomas Cook.

Και σύντομα θα έχετε μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις από εμάς.

Επιτρέψτε μου μια μικρή αναφορά, σε μια ακόμη επιτυχία , που τιμά και την χώρα μας: Καταφέραμε και πείσαμε τον παγκοσμίως γνωστό οίκο ειδών πολυτελείας Salvatore Ferragamo να έρθει στην Ελλάδα και να έχουν την δυνατότητα τα ελληνικά ξενοδοχεία να προσφέρουν σους υψηλούς προσκεκλημένους τους, ένα μοναδικό brand.

Από φέτος το Καλοκαίρι η KSD εκπροσωπεί και διακινεί τα προϊόντα hotel amenities, στην Ελλάδα του μοναδικού αυτού οίκου.

Και επειδή αν δεν πουλήσουμε κιόλας , θα έχουμε κάνει τη μισή δουλειά, στις τσάντες που θα πάρετε θα βρείτε μια ακόμη έκπληξη, καθώς η KSD είναι ταυτισμένη με την καινοτομία και την κάλυψη των αναγκών των πελατών ξενοδοχείων της.

Σε μια εποχή που η αειφορία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, σας προσφέρουμε νερό σε χάρτινη συσκευασία, αντί της πλαστικής, την οποία οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν, ενώ μπορούν κατά την διάρκεια της διαμονής τους να την χρησιμοποιήσουν ξανά και ξανά.

Και πάλι σας ευχαριστώ.

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *