Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την TEZ TOUR Ελλάδος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο των “GREEK HOSPITALITY AWARDS 2022” στην κατηγορία “Best Tour Operator”, με το οποίο βραβεύεται η αριστεία στον χώρο του τουρισμού, κοσμεί από τις 21/10/2022 την συλλογή της εταιρείας ΤΕΖ TOUR Ελλάδος και δικαιώνει την διοίκηση και το προσωπικό της για την προσπάθεια που καταβάλουν για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όλα αυτά τα χρόνια.

Η εταιρεία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τον συνολικό τρόπο λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της, ενώ ταυτόχρονα η βράβευση αυτή αποτελεί την αναγνώριση από το σύνολο του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται.

Ο θεσμός αυτών των βραβείων επιβραβεύει την αριστεία μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

O Διεθνής Τουριστικός Οργανισμός ΤΕΖ TOUR ως γνωστόν, δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 15 χρόνια και στην Ελλάδα , φέρνοντας επισκέπτες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Εσθονία, την Λετονία, την Λιθουανία, την Ρουμανία, την Μολδαβία, την Βουλγαρία, το Καζαχστάν αλλά και από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Ο πρόεδρος & δ/νων σύμβουλος της TEZ TOUR Ελλάδος κ. Χαριτίδης Δημήτριος σε δήλωση του τόνισε: «Σε μια δύσκολη συγκυρία, εξ αιτίας των τελευταίων γεγονότων στον κόσμο, η νέα αυτή διάκριση είναι μια δικαίωση για την στρατηγική επιλογή του Διεθνή Τουριστικού Οργανισμού TEZ TOUR να αναπτύξει την Ελλάδα σαν στρατηγικό προορισμό του, και οφείλεται στην συνεχή και ακούραστη προσπάθεια όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας στους οποίους αφιερώνουμε και το βραβείο αυτό».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *