Μια Γαστρονομική Οδύσσεια στο Elissa Lifestyle Resort

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Elissa Lifestyle Resort, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί της Ρόδου, μέρος των Ella Resorts, θα φιλοξενήσει μια μοναδική βραδιά γαστριμαργικής τέχνης στις 30 Σεπτεμβρίου. O διάσημος σεφ Θάνος Στασίνος και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό “4-Hands Symphony of Tastes”: παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις του Στασινού θα συνυπάρξουν με τις σύγχρονες τεχνικές και δημιουργίες του Τσιοτίνη και το αποτέλεσμα υπόσχεται να είναι μια συμφωνία γεύσεων, μια γιορτή της γαστρονομικής τέχνης.

Η άρτια χρήση και παρουσίαση της πρώτης ύλης θα ‘λάμπει’ στα πιάτα, ως απόδειξη της δέσμευσης των δύο σεφ για καινοτομία και αρμονική συνένωση υφών και γεύσεων σε αυτό το μοναδικό γευστικό ταξίδι. Τσιοτίνης και Στασίνος θα βρεθούν στο επίκεντρο, προσθέτοντας τη δική τους τολμηρή πινελιά σε γνωστές, παραδοσιακές γεύσεις.

Το “4-Hands Symphony of Tastes” δε θα είναι απλώς ένα γεύμα. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία: οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, άψογη εξυπηρέτηση και ένα περιβάλλον που ενσαρκώνει πολυτέλεια και χαλάρωση. 

Οι κρατήσεις για αυτήν τη ξεχωριστή εμπειρία γευστικού καλλιτεχνήματος είναι περιορισμένες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *