miele

MIELE PROFESSIONAL: Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού| Αναβαθμίστε την εμπειρία διαμονής και μειώστε τα κόστη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η καινοτομία, η υψηλή τεχνολογία, η κατασκευαστική υπεροχή και η εργονομική προσέγγιση συνιστούν το «κουαρτέτο» των επαγγελματικών συσκευών της Miele, του κορυφαίου γερμανικού brand, που από τη δεκαετία του ’70 κυριαρχεί στις επιλογές των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Φιλοξενίας και της Εστίασης στη χώρα μας.

mieleΚαι όχι άδικα, αφού οι συσκευές Miele Professional, όχι μόνο διασφαλίζουν την αψεγάδιαστη καθαριότητα και τη μακροζωία του ιματισμού, αλλά εγγυώνται και τεράστια εξοικονόμηση στην κατανάλωση φυσικών πόρων και κόστους για τις επιχειρήσεις οι οποίες τις χρησιμοποιούν.

Με προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, και δη της επαγγελματικής αγοράς, η Miele παρέχει συσκευές που δίνουν λύση στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού σε ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις προσπάθειες αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους οι ξενοδόχοι και εν γένει οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας. Άλλωστε, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Miele, η καθαριότητα του δωματίου συνολικά και των κλινοσκεπασμάτων ειδικά, ασκεί τη μεγαλύτερη επίδραση στην εικόνα που διαμορφώνουν οι πελάτες των ξενοδοχείων, για το κατάλυμα.

mieleΣήμερα η  Miele, με τις συσκευές Miele Professional, καθιστά τη φροντίδα του ιματισμού μία εύκολη διαδικασία, η οποία όχι μόνο μπορεί να γίνει in-house, αλλά και να παρέχει στα ξενοδοχεία και σε κάθε είδους κατάλυμα πολλαπλά οφέλη, ποιοτικά και οικονομικά, άμεσα και μακροπρόθεσμα, με βασικότερο την εξοικονόμηση κόστους έως 40%, σε σχέση με την περίπτωση που τη φροντίδα του ιματισμού έχει αναλάβει για λογαριασμό της επιχείρησης εξωτερικός συνεργάτης. Μάλιστα, το ποσοστό αυτό διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή και τα λειτουργικά έξοδα του καταλύματος.

Άλλα οφέλη που προκύπτουν σχετίζονται με τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας, τη διασφάλιση υψηλότερης και σταθερής ποιότητας, τους ευχαριστημένους πελάτες, την ταχύτητα και την ευελιξία και, φυσικά, τον μικρότερο αριθμό κλινοσκεπασμάτων και πετσετών που χρειάζεται να διαθέτει ένα κατάλυμα.

Η επιλογή των σωστών συσκευών αποτελεί το «κλειδί» για μία αποδοτική εσωτερική πλύση. Η επένδυση, συνεπώς, σε μία μάρκα γνωστή για την ποιοτική και τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της, θεωρείται απαραίτητη.

Οι συσκευές Miele Professional φέρνουν την «επανάσταση» στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού, με τις χαμηλότερες καταναλώσεις.

Επιλέγοντας πλυντήρια ρούχων τoυ γερμανικού brand επιτυγχάνεται μείωση του χρόνου και του κόστους που απαιτείται για το στέγνωμα, αφού οι υψηλότερες στροφές παγκοσμίως ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο της υγρασίας (45%). Χάρη δε στον πατενταρισμένο, κυψελωτό κάδο τους η διάρκεια ζωής του ιματισμού είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη. Ειδικά η σειρά Performance Plus προσφέρει 20% εξοικονόμηση νερού και 30% εξοικονόμηση ενέργειας.

mieleΣημείο αναφοράς αποτελούν και τα στεγνωτήρια της Miele, τα οποία διαθέτοντας σύστημα ανακύκλωσης ζεστού αέρα, χάρη στο οποίο επαναχρησιμοποιείται περίπου το 60% του αέρα αυτού, προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ειδικά τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας, προσφέρουν 60% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, σε σύγκριση με τα συμβατικά στεγνωτήρια, με εξαγωγή αέρα.

Ακόμη, στην προϊοντική γκάμα της Miele τη δική τους ξεχωριστή θέση έχουν τα σιδερωτήρια PM 12, τα οποία εγγυώνται το ταχύτερο στον κόσμο, στην κατηγορία του, και ποιοτικότερο σιδέρωμα.

Οι επαγγελματικές συσκευές της Miele εξοπλίζουν κάποια από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία και καταλύματα, αλλά και εστιατόρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εξειδικευμένη ομάδα της Miele Professional αναλαμβάνει δωρεάν τη μελέτη και πρόταση βελτιστοποίησης της διαδικασίας πλύσης του ιματισμού, παρέχοντας ανάλυση τους κόστους και της αποδοτικότητας για κάθε project. Επιπλέον, η εταιρία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και την τεχνογνωσία της στο θέμα της εκπαίδευσης του προσωπικού των laundries ξενοδοχείων.

Παράλληλα, η Miele προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης των συσκευών της πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, μέσω του προγράμματος χρηματοδοτικής μίσθωσης Miele Leasing και με προνομιακούς όρους αποπληρωμής.miele

Tagged

1 σχόλιο στο “MIELE PROFESSIONAL: Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού| Αναβαθμίστε την εμπειρία διαμονής και μειώστε τα κόστη

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *