MIELE

Η Miele στην έκθεση Horeca 2018

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η Miele εδώ και 119 χρόνια αποτελεί το κορυφαίο και πιο αξιόπιστο brand παγκοσμίως στον κλάδο των οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.
Στις 9-10-11-12 Φεβρουαρίου η Miele Hellas θα βρίσκεται στην HORECA στο Hall 2 στη θέση A01 παρουσιάζοντας τις νέες καινοτόμες συσκευές της καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχει σε κάθε επαγγελματία προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού.

Miele Professional: innovation & efficiency

Οι επαγγελματικές συσκευές της Miele εξοπλίζουν κάποια από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία και εστιατόρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εξειδικευμένη ομάδα Miele Professional αναλαμβάνει τη μελέτη και πρόταση βελτιστοποίησης της διαδικασίας πλύσης του ιματισμού και των σκευών σας παρέχοντας cost efficiency analysis για κάθε project και πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης.

MIELEΣτην Miele θα ανακαλύψετε τα νέα πλυντήρια ρούχων  Performance Plus  της σειράς The Benchmark Machines’, που έφεραν «επανάσταση» στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού με χαμηλότερη κατανάλωση νερού κατά 20% και ενέργειας  κατά 30%.  Μοναδική εταιρεία του κλάδου στην Ελληνική αγορά που διαθέτει τεράστια εξειδίκευση στο πλύσιμο των πιάτων με φρέσκο νερό, θα παρουσιάσει συσκευές συνώνυμα της ταχύτητας και της τεχνολογίας: πλύση σε 5’ σε δύο επίπεδα με ενσωματωμένο αποσκληρυντή (PG 8056 U) και σύνδεση της συσκευής σε WLAN για απομακρυσμένο χειρισμό (ProfiLine). Στηρίζοντας τον επαγγελματία, η Miele προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα απόκτησης των επαγγελματικών συσκευών της, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, μέσω του προγράμματος χρηματοδοτικής μίσθωσης Miele Leasing και με προνομιακούς όρους αποπληρωμής του εξοπλισμού του. Η άμεση, εξειδικευμένη και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια περιοδικών ελέγχων και συντήρησης έχουν τοποθετήσει τη Miele σαν τον πιο έμπιστο συνεργάτη στην Ελλάδα όπως Grecotel, Myconos Hotel Resort Saint John, Perivolas Luxury Santorini Hotel, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αττικό Νοσοκομείο, Ελληνικά Πετρέλαια, Πολεμικό Ναυτικό, Motoroil κτλ.

Miele Turn-key solution: hospitality excellence

H Miele παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη πρόταση για τον εξοπλισμό κάθε χώρου διαμονής αλλά και συγκεκριμένες λύσεις για τον χώρο της εστίασης. Δώστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Miele στο χώρο σας αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής, εξοπλίζοντας και διαφοροποιώντας τα δωμάτια, τις ενοικιαζόμενες κατοικίες σας ή τις σουίτες με τις συσκευές Miele. Με το πρόγραμμα Miele turn-key solution παρέχουμε δωρεάν μελέτη χώρου και πρόταση ανάλογα με τις προδιαγραφές, πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους. Μετατρέψτε τον καφέ σε πραγματική εμπειρία για τους πελάτες σας επιλέγοντας την ιδανική καφετιέρα Miele για εσάς, αναδείξτε τα αγαπημένα σας κρασιά με έναν συντηρητή κρασιών Miele με γυάλινη πόρτα και εσωτερικό φωτισμό LED και επιλέξτε μία αξιόπιστη συσκευή ψύξης Miele για το ξενοδοχείο ή το εστιατόριό σας.  Παράλληλα, με το Miele Leasing παρέχουμε προνομιακούς όρους αποπληρωμής. Με τεχνολογία αιχμής που αλλάζει τα δεδομένα, με βραβεία design και τις χαμηλότερες καταναλώσεις, με άμεση και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη και σύστημα επιβράβευσης για κάθε συνεργάτη η Miele είναι ο στρατηγικός συνεργάτης της επιχείρησης σας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *