Η Minoan Group παρατείνει την περίοδο αποπληρωμής δανείου ύψους 1,3 εκατ. λιρών

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο όμιλος Minoan Group παρέτεινε την ημερομηνία αποπληρωμής ενός δανείου κατά οκτώ μήνες, καθώς πλησιάζει στο “καθοριστικό στάδιο” της ανάπτυξής του έργου Cavo Sidero στην Κρήτη.

Η εταιρία με έδρα το Surrey ανέφερε σε ανακοίνωσή της: “Σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων της εταιρίας που αναδεικνύουν την αυξανόμενη πεποίθηση του διοικητικού συμβουλίου της Minoan ότι η εταιρία πλησιάζει επιτέλους στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης του έργου Cavo Sidero, στην Κρήτη, το διοικητικό συμβούλιο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέληξε σε συμφωνία για οκτάμηνη παράταση της ημερομηνίας αποπληρωμής του μοναδικού εγγυημένου χρέους (το “δάνειο”) της εταιρίας”.

Το δάνειο παρατάθηκε έως τις 31 Δεκεμβρίου έναντι αμοιβής 150.000 λιρών Αγγλίας, η οποία θα διακανονιστεί με έκδοση κοινών μετοχών της Minoan προς 1 πέννα ανά μετοχή.

Το ανεξόφλητο ποσό στις 30 Απριλίου ανερχόταν σε 1.338.182 στερλίνες.

Ο Christopher Egleton, πρόεδρος της εταιρείας, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που μπορέσαμε να συμφωνήσουμε αυτή την παράταση του “δανείου για να καλύψουμε μια περίοδο κατά την οποία αναμένουμε ότι το έργο της εταιρείας στην Κρήτη θα φτάσει σε ένα τελικό στάδιο της ανάπτυξής του”.

Το 2018, η εταιρία πούλησε το σκωτσέζικο πρακτορείο Stewart Travel για να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του πολυτελούς θέρετρου της στην Κρήτη.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *