Μήνυμα ενάντια στη ρύπανση των θαλασσών από τη Cyan group of hotels

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με τη συμμετοχή της στη διεθνή καμπάνια «HANDS ACROSS THE SAND 2017», η Cyan group of hotels, επιδεικνύει ενεργά την πολιτική περιβαλλοντικής προστασίας.
Από το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa και το γειτονικό Akti Zeus Hotel, πάνω από 376 πελάτες συγκεντρώθηκαν, σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα με τα χέρια τους, κατά μήκος της παραλίας.

Με αυτή τους την ενέργεια, οι πελάτες των ξενοδοχείων Cyan θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα ενάντια στη ρύπανση των ωκεανών.
Επίσης, το ξενοδοχείο Santa Marina Resort, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το ξενοδοχείο Sitia Beach City Resort & Spa, στη Σητεία, έλαβαν μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα, σχηματίζοντας από πλευράς τους ανθρώπινες αλυσίδες κατά μήκος της παραλίας του κάθε ξενοδοχείου.
Αυτή η καμπάνια αποσκοπεί στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης, τόσο στους επισκέπτες, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.

Η Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1977 και διαθέτει τρία ξενοδοχεία στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και στη Σητεία, στο νησί της Κρήτης. Πρόκειται για τα Apollonia Beach Resort & Spa 5* με 334 δωμάτια, Santa Marina Beach 4*με 208 δωμάτια και Sitia Beach City Resort & Spa 5* με 161 δωμάτια.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *