Μειωμένες οι τιμές των τουριστικών πακέτων για την Ισπανία στη Ρωσία

Μειωμένες οι τιμές των τουριστικών πακέτων για την Ισπανία στη Ρωσία

0

Σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα διαμορφώνονται οι τιμές για τα εβδομαδιαία πακέτα διακοπών στην Καταλονία με πτήση από τη Μόσχα, κατά τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, οι τιμές ξεκινούν από 19.317 ρούβλια (277 ευρώ) για δύο άτομα και είναι μειωμένες ακόμη και σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τιμή που διαμορφώνεται αφορά ξενοδοχείο 3 αστέρων στο θέρετρο Costa Dorada, για το διάστημα από τις 4 Φεβρουαρίου, όπως προκύπτει με βάση τις προσφορές των τουριστικών πρακτόρων σε ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων, τις οποίες συγκέντρωσε η επαγγελματική πύλη TourDom.ru, στις 31 Ιανουαρίου. Την ίδια στιγμή, το κόστος ενός αεροπορικού εισιτηρίου στη γραμμή Μόσχα – Βαρκελώνη για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες είναι στην πραγματικότητα δύο φορές υψηλότερο.
Σύμφωνα με τον Biblio Globus, σε έξαρση τις πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου είναι τα ταξίδια διάρκειας 4 και 7 ημερών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό οφείλεται στην ανάγκη πώλησης θέσεων στις πτήσεις επιστροφής, αφού, όπως λένε, είναι προτιμότερο να μειωθεί η τιμή για περιορισμένο αριθμό πακέτων διακοπών, αντί να υπάρχουν κενές θέσεις στα αεροπλάνα.
Η Natalie Tours θεωρεί ότι ο όγκος των μεταφορών από τη Μόσχα στη Βαρκελώνη είναι τουλάχιστον διπλάσιος των σημερινών αναγκών της αγοράς. Όπως πιστεύει ο πρόεδρος της εταιρίας, Vladimir Vorobyov, αυτό διημιουργείται από τουριστικούς πράκτορες που ελέγχουν την αεροπορική αγορά.
Οι παρατηρητές δίνουν επίσης προσοχή σε έναν ακόμα παράγοντα που επηρεάζει το κόστος των πακέτων διακοπών στην Ισπανία: την πώληση εισιτηρίων της Aeroflot τον Δεκέμβριο. Τα αεροπορικά εισιτήρια για τακτικές πτήσεις από τη Μόσχα στη Βαρκελώνη για ημερομηνίες μέσα στον Φεβρουάριο αγοράστηκαν στην πραγματικότητα για λιγότερα από 200 ευρώ. Αυτό τόνωσε την εισροή ανεξάρτητων ταξιδιωτών και μείωσε τη ζήτηση για ταξιδιωτικά πακέτα.

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ