Μόσχα – Αθήνα, όλο τον χρόνο, με την Ellinair 

 Μόσχα – Αθήνα, όλο τον χρόνο, με την Ellinair 

0
ellinair

Στη διατήρηση της γραμμής Μόσχα – Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με συχνότητα πέντε φορές την εβδομάδα, προχωράει η αεροπορική εταιρία Ellinair, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τον Αλέξανδρο Τσαντεκίδη, διευθύνοντα σύμβουλο του Mouzenides Travel.

Πέρυσι, η αεροπορική εταιρία πραγματοποιούσε πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του ταξιδιωτικού πράκτορα, τα αεροσκάφη ήταν πάντα πλήρη και υπάρχουν προοπτικές να συνεχίσουν ακόμα και μετά την αύξηση στη συχνότητα των πτήσεων. Όπως ειπώθηκε, οι εταιρίες NTK Intourist και TUI Russia θα βοηθήσουν τη Mouzenidis Travel να καλύψει τις πτήσεις της Ellinair από τη Μόσχα στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί του παρόντος η αεροπορική εταιρία Aeroflot (3 φορές την ημέρα το καλοκαίρι και 1 φορά την ημέρα τον χειμώνα) και η Aegean Airlines (5 φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι και 3 φορές την εβδομάδα τον χειμώνα) εκτελούν τακτικές, απευθείας πτήσεις από Μόσχα προς Αθήνα. Επίσης, μόνο γι’ αυτό το καλοκαίρι η εθνική αεροπορική εταιρία της Ρωσίας αύξησε τη συχνότητα των πτήσεων από δύο σε τρεις την ημέρα.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ