Μπάμπης Βούλγαρης: Εξαιρετική η σεζόν, να δούμε όμως το ταμείο! | VIDEO

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ικανοποιητική χαρακτηρίζει την εξέλιξη από πλευράς αφίξεων της φετινής τουριστικής σεζόν ο Μπάμπης Βούλγαρης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, τονίζοντας ωστόσο στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ότι θα πρέπει να δούμε το οικονομικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Βούλγαρης θεωρεί ότι τα αποτελέσματα των ξενοδοχείων θα είναι χειρότερα του 2019 λόγω της μεγάλης αύξησης όλων των συντελεστών του κόστους, γεγονός όμως που δεν αναιρεί την θετική εξέλιξη της σεζόν, μετά από 2 άκρως προβληματικά χρόνια.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Για το 2023 ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Κέρκυρας εκφράζει την αισιοδοξία του, πιστεύει ότι οι τουρίστες θα θελήσουν να ταξιδέψουν, παραμένει όμως άγνωστες οι δυνατότητές τους λόγω της ακρίβειας και της διαφαινόμενης ύφεσης. Προβλέπει δε ότι σαφή εικόνα της κατάστασης για τις εξελίξεις του 2023 θα έχουμε μετά τον Ιανουάριο, ενώ θα υπάρξει και πάλι μεγάλη τάση στο last minute.

Ο κ. Βούλγαρης εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανάκαμψη των τουριστικών επενδύσεων στο νησί, με έμφαση σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, κάνει λόγο για μεγάλη δυναμική τόσο από Κερκυραίους επιχειρηματίες, όσο και από ξένους, και διαπιστώνει αναζητήσεις για νέες επενδύσεις.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΞΚ κάνει λόγο για τις απαιτούμενες βελτιώσεις των υποδομών που είναι απαραίτητες στο νησί.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Μπάμπη Βούλγαρη  και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο youtube.

Tagged

1 σχόλιο στο “Μπάμπης Βούλγαρης: Εξαιρετική η σεζόν, να δούμε όμως το ταμείο! | VIDEO

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *