Αρχική > ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > Η MSC Cruises θα εμβολιάσει όλα τα μέλη των πληρωμάτων της
MSC Musica
Το MSC Musica

Η MSC Cruises θα εμβολιάσει όλα τα μέλη των πληρωμάτων της

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η MSC Cruises ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού Covid-19 σε όλα τα μέλη των πληρωμάτων της.

Το πλήρωμα της ναυαρχίδας MSC Virtuosa θα εμβολιαστεί πριν από το παρθενικό ταξίδι του πλοίου από τις 20 Μαΐου γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο από το Σαουθάμπτον, σύμφωνα με την εταιρία.

Η MSC σχεδιάζει να δώσει προτεραιότητα στο πλήρωμα σε δέκα πλοία που προορίζονται για κρουαζιέρες το 2021 το καλοκαίρι στη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη, αυτές που πρόκειται να επανεκκινήσουν στην Καραϊβική από τα λιμάνια των ΗΠΑ καθώς και άλλα που προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση.

Τα δέκα πλοία έχουν επιβεβαιώσει δρομολόγια και λιμάνια στην Ιταλία, τη Μάλτα, την Ελλάδα, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο με σχέδια να προσθέσουν τη Γαλλία, την Ισπανία, κ.λπ., καθώς περισσότερες χώρες ανοίγουν τα σύνορά τους και χαλαρώνουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Ωστόσο, η MSC δεν αποκάλυψε πώς σκοπεύει να πραγματοποιήσει τους εμβολιασμούς και πόσα μέλη του πληρώματος θα λάβουν τα απαιτούμενα εμβόλια σε ποιο χρονικό πλαίσιο.

ksd PRIMAGEL MSC
adv

Η εταιρεία είπε: «Το σχέδιο είναι για όλα τα πληρώματα της MSC Cruises σε επιχειρησιακά σκάφη, καθώς και για πλοία που προετοιμάζονται να επανεκκινήσουν σε μέρη του κόσμου που η εταιρεία έχει υπηρετήσει παραδοσιακά, να εμβολιαστούν κατά του Covid-19. Ο εμβολιασμός έχει σχεδιαστεί και θα γίνει με την υποστήριξη ορισμένων εθνικών κυβερνητικών αρχών, προορισμών και οντοτήτων του ιδιωτικού τομέα».    

Το πρώτο βήμα της διάθεσης είδε  τον  πλοίαρχο του MSC Bellissima, Giuseppe Maresca και όλο το πλήρωμα να ολοκληρώνουν τους εμβολιασμούς την Παρασκευή.

“Αυτό γίνεται ένα πρόσθετο βασικό στοιχείο του πρωτοπόρου πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας της εταιρείας που έχει ήδη υποστηρίξει τις επιχειρήσεις της MSC Cruises από το πρώτο πλοίο που επέστρεψε σε λειτουργία τον Αύγουστο του περασμένου έτους”, πρόσθεσε η εταιρεία.

Η MSC Cruises επανέλαβαν τα διεθνή δρομολόγια τον Αύγουστο με το  MSC Grandiosa να πλέει από τη Γένοβα. Από τότε η εταιρεία μετέφερε περίπου 65.000 επιβάτες.

Ο διευθύνων σύμβουλος Gianni Onorato είπε:  «Καθώς τα πλοία μας προετοιμάζονται να υποδεχτούν όλο και περισσότερους επισκέπτες τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου εμβολιασμών για όλο το πλήρωμα μας. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας τόσο για τους ίδιους όσο και για τους φιλοξενούμενους που θα καλωσορίσουν για τις διακοπές τους, καθώς πρωτοστατούμε στην επανεκκίνηση του κλάδου αυτό το Καλοκαίρι. Εστιάσαμε και επενδύσαμε σε μεγάλο βαθμό σε ένα πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας πέρυσι και εργαστήκαμε αδιάκοπα για να λάβουμε έγκριση από μια σειρά αρχών για να επιστρέψουμε στην κρουαζιέρα με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Ομοίως, ακολουθήσαμε αυτήν την προσέγγιση στους εμβολιασμούς για το πλήρωμά μας”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *