Νέα ( ; ) αεροπορική εταιρεία από τα στελέχη της Transaero

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

«Ένα αποτελεσματικό και λειτουργικό” σχέδιο δημιουργίας μιας νέας αεροπορικής εταιρείας έχει ετοιμάσει η πρώην διοικητική ομάδα της Transaero σε συνεργασία με συμβούλους.

“Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η ανώτατη διοίκηση της εταιρείας θα πρέπει να υποβάλει σχέδιο στην επιτροπή των διευθυντών για έγκριση. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σημερινή κατάσταση, σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση σχετικά με αυτό το σχέδιο θα τη λάβουν οι πιστωτές”, επισήμανε η υπηρεσία Τύπου του αερομεταφορέα που βρίσκεται τώρα στο στάδιο της πτώχευσης.

Την Τετάρτη, η εταιρεία ανακοίνωσε, ότι κατά την περίοδο 4-11 Νοεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει την «πρόταση» και το πρόγραμμα αποκατάστασης των κύριων δραστηριοτήτων της εταιρείας. Επίσης, κατά τη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα αποτελέσματα της δραστηριότητας του αερομεταφορέα για τους πρώτους 9 μήνες του 2016.

Όπως αναφέρθηκε, η ρωσική κυβέρνηση αποφάσισε ότι η Transaero έχει τεθεί σε καθεστώς πτώχευσης. Από την 1η Οκτωβρίου του 2015 η εταιρεία έχει κλείσει τις πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *