Με νέα δωμάτια και επιπλέον κλίνες το Glasgow Airport Courtyard by Marriott

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Επιπλέον 56 δωμάτια προστέθηκαν στο δυναμικό του ξενοδοχείου Glasgow Airport Courtyard by Marriott, με σκοπό να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Έτσι, το ξενοδοχείο διαθέτει 170 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου χώρου αποκλειστικά για τα πληρώματα των αεροπορικών εταιριών.

Ο ιδιοκτήτης της Cairn Group έχει πραγματοποιήσει μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων λιρών στο μοναδικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, που λειτουργεί στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης και το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 2016, μετά από την υλοποίηση μιας μεγάλης, εκ βάθρων, ανακαίνισης.

Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα τέσσερα ξενοδοχεία Courtyard by Marriott που λειτουργούν στη Σκωτία, το πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο και το δεύτερο στην Ευρώπη.

Μιλώντας για τη νέα επένδυση, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Kuldeep Badesha, είπε: «Ένα απίστευτα δυναμικό έτος για τις επιχειρήσεις από την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου οδήγησε στην ανάγκη για την προσθήκη νέων υπνοδωματίων.

Είμαστε πολύ τυχεροί που καταφέραμε να υλοποιήσουμε τις απαραίτητες επενδύσεις, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα τη λειτουργία ενός υπερσύγχρονου ξενοδοχείου 170 υπνοδωματίων, ακριβώς δίπλα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της χώρας».

Και πρόσθεσε: «Με ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις, αυξημένη χωρητικότητα και ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά, που ενισχύουν την εμπειρία του επισκέπτη, και για τα οποία είναι γνωστό το brand Courtyard by Marriott, πορευόμαστε προς ένα θετικό 2018, και προσβλέπουμε σε μελλοντική ανάπτυξη».

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *