Αεροσκάφος της Jet2 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νέα επέκταση του καλοκαιρινού προγράμματος από την Jet2, λόγω αυξημένης ζήτησης | ΠΤΗΣΕΙΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να λήγουν και τα διεθνή ταξίδια να επιστρέφουν στην κανονικότητα , η Jet2.com και η Jet2holidays ανταποκρίθηκαν στους πελάτες που έκαναν κράτηση για διακοπές με τον αριθμό τους προσθέτοντας περισσότερες επιλογές σε μια σειρά προορισμών ηλιοφάνειας για το Καλοκαίρι 2022, οι οποίες ωστόσο αφορούν σε Τουρκία, Ισπανία και Πορτογαλία . 

Πιο αναλυτικά, ο μεγάλος ταξιδιωτικός όμιλος με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία αναψυχής και τον πολύ σημαντικό ταξιδιωτικό πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου σε πολλούς προορισμούς στη Μεσόγειο, ανταποκρίθηκε στην αυξημένη εμπιστοσύνη των πελατών και στη συνεχή ζήτηση, προγραμματίζοντας νέες πτήσεις προς τις Καναρίους Νήσουςτην Τουρκία, την ηπειρωτική Ισπανία και την Πορτογαλία (Φάρο) .

Οι επιπλέον πτήσεις έχουν προστεθεί από τα αεροδρόμια Belfast International , Εδιμβούργο East Midlands, Γλασκώβη και Νιούκαστλκαι είναι ιδανικά “τοποθετημένες” για τις αργίες στις αρχές Μαΐου, τις εορταστικές διακοπές της Άνοιξης και τις διακοπές Platinum Jubilee. 

Η Jet2.com και η Jet2holidays προσφέρουν ένα τεράστιο πρόγραμμα για το Καλοκαίρι 2022, με τη χωρητικότητα να είναι μεγαλύτερη από ό,τι ήταν το Καλοκαίρι 2019, και οι εταιρείες τώρα το επεκτείνουν ακόμη περισσότερο.

Η επέκταση είναι η τελευταία σε μια σειρά πρόσφατων αυξήσεων χωρητικότητας από τη βραβευμένη αεροπορική εταιρεία και τον τουριστικό πράκτορα.

Πρόσφατα προστέθηκαν πολλές πτήσεις και διακοπές στην ηπειρωτική Ισπανία , τις Κανάριες Νήσους , τις Βαλεαρίδες και την Πορτογαλία (Φάρο) για την Άνοιξη και το Πάσχα μαζί με επιπλέον πτήσεις προς Τενερίφη από τώρα έως τον Μάιο και αυξήσεις χωρητικότητας στη ΜαδέραΕλλάδα , Τουρκία, Κροατία, ΜαγιόρκαΊμπιζα, Σαντορίνη και Σαρδηνία για το Καλοκαίρι 2022.

Από τότε που άρχισαν να χαλαρώνουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στις αρχές του έτους, η Jet2.com και η Jet2holidays παρουσίασαν ισχυρή και διαρκή αύξηση της ζήτησης. Αυτή η ζήτηση ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες , μετά την κατάργηση του εντύπου εντοπισμού επιβατών (PLF) και τις απαιτήσεις τεστ για μη εμβολιασμένους πελάτες . 

Καθώς τα διεθνή ταξίδια επιστρέφουν στην κανονικότητα, πρόσφατη δημοσκόπηση από την Jet2.com και την Jet2holidays έδειξε ότι η εμπιστοσύνη των πελατών βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο από την έναρξη της πανδημίας Covid-19. Τα δεδομένα αποκάλυψαν ότι 7 στους 10 (70%) ερωτηθέντες σε μια εβδομαδιαία έρευνα σχετικά με τα ταξίδια λένε ότι αισθάνονται σίγουροι για την κράτηση και το ταξίδι στις διακοπές. Αυτή η αυξημένη εμπιστοσύνη συνεχίζει να μεταφράζεται σε έντονη ζήτηση καθώς οι πελάτες συρρέουν για να κλείσουν τις αποδράσεις τους σε δημοφιλείς προορισμούς πόλεων για ηλιοθεραπεία και αναψυχή όλες τις εποχές, με το Καλοκαίρι 22 να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιόδους για να απολαύσουν μια απόδραση. 

Οι πτήσεις

Οι πρόσθετες πτήσεις που προστέθηκαν είναι οι εξής:

Μπέλφαστ Διεθνές:

 • Γκραν Κανάρια – πρόσθετες υπηρεσίες Πέμπτης που λειτουργούν στις 28 Απριλίου

Εδιμβούργο:

 • Dalaman – επιπλέον δρομολόγια Τρίτης που λειτουργούν στις 26 Απριλίου
 • Μαγιόρκα – επιπλέον δρομολόγια Πέμπτης στις 28 Απριλίου

East Midlands:

 • Lanzarote – επιπλέον δρομολόγια Δευτέρας από 2 Μαΐου έως  16 Μαΐου
 • ntalya – επιπλέον κυριακάτικες υπηρεσίες που λειτουργούν την  Μαΐου 
 • Φάρο (Αλγκάρβε) – επιπλέον δρομολόγια Τρίτης στις 26 Απριλίου

Γλασκώβη:

 • Μαγιόρκα – επιπλέον δρομολόγια Τετάρτης στις 27 Απριλίου
 • Αλικάντε – επιπλέον δρομολόγια Παρασκευής από 29 Απριλίου έως 10 Ιουνίου
 • Τενερίφη – επιπλέον δρομολόγια Δευτέρας από 2 Μαΐου έως 13 Ιουνίου

Νιούκαστλ:

 • Lanzarote – πρόσθετες υπηρεσίες Παρασκευής στις 29 Απριλίου
 • ntalya – πρόσθετες υπηρεσίες Πέμπτης που λειτουργούν στις 28 Απριλίου
 • Μαγιόρκα – επιπλέον δρομολόγια Τετάρτης στις 27 Απριλίου
 • Τενερίφη – επιπλέον δρομολόγια Σαββάτου στις 30 Μαΐου
Ο κ. Steve Heapy CEO Jet2.com & Jet2holidays

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays , δήλωσε: «Μετά την άρση όλων των ταξιδιωτικών περιορισμών, τα διεθνή ταξίδια μοιάζουν όπως πριν από την πανδημία. Αυτή η επιστροφή στην κανονικότητα οδήγησε στην ανάκαμψη της εμπιστοσύνης των πελατών, με τους παραθεριστές να απολαμβάνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν. Ως εκ τούτου, βλέπουμε τεράστια ανάπτυξη για όλες τις εποχές, με το Καλοκαίρι 22 να αποδεικνύεται μια από τις πιο δημοφιλείς περιόδους για διακοπές. Ως απάντηση σε αυτό, προσθέσαμε επιπλέον χωρητικότητα σε μια σειρά προορισμούς ήλιου και θάλασσας, παρέχοντας στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ακόμα μεγαλύτερη επιλογή και ευελιξία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα τεράστιο πρόγραμμα για το Καλοκαίρι 2022, με χωρητικότητα μεγαλύτερη από ό,τι το Καλοκαίρι 19, και τώρα το επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο”.

Και πρόσθεσε: «Καθώς η λειτουργία μας κλιμακώνεται, αναμένουμε μια επιτυχημένη χρονιά μπροστά μας, με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες στις βραβευμένες πτήσεις και τις διακοπές μας. Οι πελάτες θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις διακοπές που τους αξίζουν για άλλη μια φορά και είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι επιπλέον πτήσεις θα αποδειχθούν επιτυχημένες”.Jet2

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *