Νέα επένδυση στο Gortyna Hotel στο Ρέθυμνο από τον Χ. Ζαγγογιάννη

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε μια ακόμη επένδυση, με την ενοικίαση του ξενοδοχείου Gortyna Hotel στην Σκαλέτα Ρεθύμνου, προχώρησε ο Χρίστος Ζαγγογιάννης.

Μετά την πρώτη -κοινή- επένδυση στο ξενοδοχείο Tosca στην Καβάλα, το πρώην στέλεχος του ομίλου Μουζενίδη, προχώρησε στη νέα αυτή κίνηση μόνος του, αναλαμβάνοντας με μακροχρόνια μίσθωση το ξενοδοχείο Gortyna στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για μία μονάδα 125 δωματίων με αμμώδη παραλία και ήδη μετά την υπογραφή της συμφωνίας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εύρεση νέου ονόματος και οπτικής αποτύπωσης, καθώς και τις απαραίτητες ανακαινίσεις, ώστε να αναβαθμιστεί σε  ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τον προγραμματισμό του κ. Ζαγγογιάννη, το 2024 το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ανακαινισμένο, θα είναι 4 αστέρων και θα λειτουργεί ως all inclusive. Παράλληλα, προχωρά σε υπογραφή συμβολαίων με Γερμανούς, Γάλλους, Άγγλους και Ισραηλινούς τουριστικούς πράκτορες. Παράλληλα, ο κ. Ζαγγογιάννης θα συνεχίσει ως εταίρος στο Tosca στην Καβάλα, το οποίο έχει αναβαθμίσει σοβαρά τις υπηρεσίες του στους πελάτες, καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση στο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *