Νέα εποχή στην AFEA Travel and Tourism

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετά από 47 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας και ανάπτυξης, η εταιρία AFEA Travel & Congress Services αποφάσισε να επενδύσει στον τομέα της εξειδίκευσης στην παροχή υπηρεσιών, προχωρώντας στη δημιουργία δύο ανεξάρτητων εταιριών, της AFEA TRAVEL Α.Ε. και της AFEA CONGRESS Α.Ε.

“Αυτή η στρατηγική απόφαση αντανακλά τις εκθετικές εξελίξεις της αγοράς και την επιθυμία μας να επανεστιάσουμε στις ανάγκες των πελατών μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Η AFEA TRAVEL Α.Ε., η οποία διατηρεί τα ίδια στοιχεία εταιρικής ταυτότητας (αριθμός ΓΕΜΗ και ΑΦΜ), θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμη πιο στοχευμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα του Corporate Travel Services, του Destination Management Company (DMC) – Events & Luxury Travel, καθώς και στον τομέα του Leisure για τον εισερχόμενο (inbound) και τον εξερχόμενο (outbound) τουρισμό, διατηρώντας παράλληλα τη μακροχρόνια συνεργασία με την IATA.

Στον νέο στρατηγικό  σχεδιασμό περιλαμβάνεται η ανάπτυξη νέων καινοτόμων υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις συνεχείς αλλαγές και τις αναδιαμορφωμένες ανάγκες της αγοράς, για τις οποίες θα υπάρξουν ενημερώσεις σύντομα.

“Ευχαριστούμε θερμά για την αδιάκοπη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας συνεργασία, μέσα από την ανανεωμένη δομή και την ενισχυμένη στρατηγική μας”, υπογραμμίζει ο ιδρυτής και συνιδιοκτής της εταιρίας, κ. Σπύρος Νικολακόπουλος.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *