Νέα μεγάλη εξαγορά στην Βρετανία | Υπό την “ομπρέλα” της Hays Travel και η Holiday With Us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Hays Travel εξαγόρασε τον πρώην όμιλο Holiday with Us και τα τρία καταστήματά του στα March, Spalding και Wisbech, με την εξαγορά αυτή να αποτελεί την πρώτη για την Hays Travel για το 2024, αλλά να έρχεται σε συνέχεια της “επεκτατικής” στρατηγικής που έχει χαράξει η εταιρία.

Τα νέα καταστήματα θα λειτουργούν ως Hays Travel από σήμερα, 10 Ιανουαρίου.

Οι έξι υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης της Holiday with Us θα ενταχθούν στην Hays Travel, συμπεριλαμβανομένης της πρώην ιδιοκτήτριας, Christina Fitzpatrick, η οποία θα αναλάβει χρέη διευθύντριας υποκαταστήματος.

Η πρώτη εξαγορά του ομίλου για το 2024 θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή, με το μεγαλύτερο ανεξάρτητο πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου να προσλαμβάνει προσωπικό και στα τρία υποκαταστήματα.

Η συμφωνία, έναντι αδιευκρίνιστου ποσού, συμπίπτει με την περίοδο αιχμής των κρατήσεων για τις διακοπές του νέου έτους, με το Σάββατο, 6η Ιανουαρίου, να είναι η καλύτερη ημέρα στην 43χρονη ιστορία της Hays Travel.

Υπενθυμίζεται ότι, η Hays εξαγόρασε τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη ταξιδιωτική αλυσίδα Travel House, στη νότια Ουαλία, και των 16 υποκαταστημάτων του, τον Νοέμβριο του 2023, ενώ, νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο, είχε προχωρήσει στην εξαγορά των 45 υποκαταστημάτων της Just Go Travel.

Μιλώντας για την εξαγορά η Christina Fitzpatrick δήλωσε: “Μου άρεσε πολύ να διευθύνω τη δική μου ταξιδιωτική επιχείρηση, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω ένα μικρό βήμα πίσω για να επικεντρωθώ στη νέα μου οικογένεια. Η νέα συμφωνία σημαίνει ότι μπορώ να παραμείνω στα ταξίδια και θα συνεχίσω να εργάζομαι μαζί με την εξαιρετική μου ομάδα, η οποία ξέρω ότι θα ευδοκιμήσει μέσα στην οικογένεια της Hays Travel”.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Hays Travel, Dame Irene Hays, δήλωσε για τη νέα επιχειρηματική κίνηση της εταιρίας: “Καλωσορίζουμε την Christina και την ομάδα της στην Hays Travel. Στο Holiday With Us Group η Christina δημιούργησε μια επιχείρηση υψηλής ποιότητας και είμαστε ευτυχείς που θα παραμείνει μαζί μας για να διευκολύνει τη μετάβαση για τους πελάτες και το προσωπικό. Τα υποκαταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή του Lincolnshire και του Cambridgeshire βρίσκονται σε μια εξαιρετική περιοχή για την Hays Travel και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η τελευταία εξαγορά ταιριάζει απόλυτα με τις στρατηγικές μας φιλοδοξίες και προσφέρει καλές προοπτικές ανάπτυξης”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *