Νέα καµπάνια KARAG: «Θα είµαστε πάντα δίπλα σου»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η KARAG συνεχίζει να εδραιώνει µια σταθερή και δυναµική παρουσία ως ένας σύγχρονος και ισχυρός προµηθευτής ειδών υγιεινής και προϊόντων µπάνιου µέσα σε ένα περιβάλλον, όπου κανείς αισθάνεται ότι η καθηµερινότητα κινείται µε πολύ γρήγορους ρυθµούς και πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Αδιαμφισβήτητα, μέσα από μια ξεχωριστή δημιουργική συμπεριφορά, η οποία εκδηλώνεται με εφευρετικότητα, σχεδιασμό, τεχνολογική υπεροχή και ποιοτικά υλικά, η KARAG παρουσιάζει το νέο της διαφημιστικό βίντεο. Μέσα σε μια ιστορία λίγων δευτερολέπτων, η εταιρεία προβάλει την αρτιότητα και την ποιότητα των υλικών της συνδυάζοντας για ακόμη μια φορά την αξία, τη ζεστασιά και την μοναδική εμπειρία μπάνιου που προσφέρει με τρόπο μοναδικό.

Συμπληρωματικά, στο βίντεο εξιστορείται και αποδεικνύεται πως η KARAG διαχρονικά υπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της, σε όλες τις φάσεις της ζωής τους  και βρίσκεται πάντα δίπλα τους σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους, όπως τιτλοφορείται και η συνολική διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας για το 2022.

Παράλληλα, οι διαφημιστικές ενέργειες της εταιρείας δεν περιορίζονται μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια, παρ’ όλο που η τηλεοπτική προβολή στα εθνικά δίκτυα δημιουργεί ένα ισχυρό ερέθισμα και είναι από μόνη της υπέρ-αρκετή, ωστόσο επεκτείνονται σε όλο το διαδίκτυο με προβολές σε διάφορες σελίδες ελληνικής αρθρογραφίας, στα δημοφιλή social media όπως το Facebook και το Instagram ενώ τέλος, φτάνουν και στις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών με σκοπό την βοήθεια των καταναλωτών στις αγορές τους.

Αναλυτικότερα, εμφανίζεται η σειρά μπαταριών Andare στους χρωματισμούς Nero – Rose Gold, ένα μοναδικό προϊόν KARAG που κατέχει την ετικέτα Best Seller, αλλά επίσης και η σειρά επίπλων μπάνιου Space σε χρωματισμό Elvezia 8502 μαζί με έναν από τους καθρέπτες μπάνιου LED Adel.

Ακόμη, παρουσιάζονται τα ακρυλικά μπάνια ελεύθερης τοποθέτησης, τα είδη υγιεινής Milos σε μαύρο ματ μαζί με τον σχετικό νιπτήρα στην ίδια απόχρωση και η μπαταρία νιπτήρος Artemis Nero.

Η προβολή των προϊόντων KARAG δεν έχει σταματήσει ακόμη, καθώς στο βίντεο εμφανίζεται το σταθερό κρύσταλλο ντους Walkin 1 μαζί με το ευθύγραμμο σιφόνι frameless από μαύρο γυαλί, ενώ η τοποθέτηση των προϊόντων ολοκληρώνεται με το πολύ δημοφιλές πλακίδιο Polo Carrara και το Liverpool Beige.

Το δυνατό μήνυμα αυτής της διαφημιστικής καμπάνιας του 2022, ωστόσο, είναι η εγγύηση εφ’ όρου ζωής για όλα τα είδη υγιεινής της KARAG. Αυτό γιατί, με την κίνηση αυτή, τα προϊόντα ξαναζωντανεύουν και παίρνουν μεγαλύτερη αξία που θα τα κρατήσει «δίπλα σας για μια ζωή».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *