Νέα καινοτόμα τουριστική πολιτική για το Ηνωμένο Βασίλειο!

ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΛΕΤΕΣ

Την πρώτη συμφωνία με τους φορείς του τουριστικού κλάδου, υπέγραψε η κυβέρνηση του Ην. Βασιλείου, όπου θα δημιουργήσει, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, νέα δεδομένα στον τουριστικό κλάδο.

Τα νέα δεδομένα

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξει ένας κόμβος δεδομένων, που θα συγκεντρώνει τακτικά τα δεδομένα που θα δείχνουν τις πιο πρόσφατες τάσεις και τις δαπάνες στον τουρισμό, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να στοχεύουν καλύτερα στους ξένους επισκέπτες.

Η νέα συμφωνία θα υποστηρίξει επίσης τη δημιουργία 10.000 επιπλέον θέσεων μαθητείας για άτομα που χτίζουν τη σταδιοδρομία τους στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Ακόμη, θα δημιουργηθούν 130.000 επιπλέον ξενοδοχειακά δωμάτια.

Το σχέδιο περιγράφει τις φιλοδοξίες της κυβέρνησης για το Ηνωμένο Βασίλειο να γίνει ο πιο προσβάσιμος προορισμός για επισκέπτες με ειδικές ανάγκες, βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις και την πρόσβαση σε προορισμούς σε ολόκληρη τη χώρα.

Περίπου 38 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, συνεισφέροντας 23 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες στην τοπική οικονομία, ενώ οι αριθμοί προβλέπεται να αυξηθούν κατά επιπλέον εννέα εκατομμύρια μέχρι το 2025.

Τέλος, η συμφωνία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη British Tourist Authority and Industry και παρουσιάζει μέρος της Σύγχρονης Στρατηγικής της βρετανικής κυβέρνησης  διασφαλίζοντας ότι το Ην. Βασίλειο θα είναι ανταγωνιστικό στον τουρισμό.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *