Νέα καθυστέρηση στο άνοιγμα του One&Only Kea

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Νέα αναβολή παίρνει η λειτουργία του One&Only Kea, με το άνοιγμά του να μετατίθεται για τον Απρίλιο του 2024, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του θερέτρου.

Το “ντεμπούτο” της One&Only στην Ελλάδα προγραμματιζόταν για τη φετινή, θερινή σεζόν με τη λειτουργία του One&Only στην Κέα, το οποίο επρόκειτο να υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες του τον Ιούλιο του 2023.

Ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σκανδιναβία και την Ολλανδία, Craig Jeffs, δήλωσε για την αναβολή των εγκαινίων του resort: “Για να διασφαλίσουμε ότι κάθε πτυχή του θερέτρου ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα της One&Only, πήραμε την απόφαση να αναβάλουμε τα εγκαίνια για την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2024. Δεν είμαστε ποτέ διατεθειμένοι να κάνουμε συμβιβασμούς στις εμπειρίες των επισκεπτών μας.

Η απόφαση αυτή θα επιτρέψει της ολοκλήρωση των διαδικασιών κατασκευής του θερέτρου σύμφωνα με τα επιθυμητά, παγκόσμιας κλάσης πρότυπα που παρέχει η One&Only ως “ηγέτης” στην υπερπολυτελή φιλοξενία”.

“Αυτή δεν είναι μια απόφαση που πήραμε ελαφρά την καρδία και θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε”, υπογράμμισε ο κ. Jeffs.

H μεγάλη τουριστική επένδυση ξεκίνησε όταν το 2017 υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία η Dolphin Capital Investors και η Kerzner International Holdings Ltd.

Στη μία πλευρά θα αναπτυχθεί ο κύριος όγκος του ξενοδοχείου, ενώ από την άλλη θα κατασκευαστούν 75 υπερπολυτελείς βίλλες και ένας περιορισμένος αριθμός One&Only Private Homes, διαθέσιμα προς πώληση.

Το συνολικό κόστος της επένδυσης υπολογίζεται στα 150 εκατ. ευρώ.

Προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος ή με ελικόπτερο, το θέρετρο στο νησί της Κέας αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία θέρετρα στην περιοχή της Μεσογείου.

Ωστόσο, πριν από το άνοιγμα του One&Only Kea, το “ταξίδι” της μάρκας One&Only στην Ελλάδα θα ξεκινήσει με το One&Only Aesthesis, που θα ανοίξει την 1η Οκτωβρίου 2023, στο σημείο όπου βρίσκονταν τα ιστορικά Αστέρια της Γλυφάδας, στην Αθήνα, και θα λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο.

Υπογραμμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Μίλτος Καμπουρίδης, μετά την αποπομπή του από την Dolphin Capital Investors και τις νομικές διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί, απαντώντας αναφέρθηκε στο project του One&Only Kea, τονίζοντας: “…επισημαίνεται ότι οι εξελίξεις αυτές δεν επηρεάζουν το One&Only Kea Island, στο οποίο η DCP είναι μέτοχος και διαχειριστής και στο οποίο η DCI δεν διατηρεί καμία συμμετοχή”.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *