Νέα μαρίνα στο Μεγανήσι

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει και αναβαθμίζει τις τουριστικές υποδομές της χώρας, όχι μόνο στους δημοφιλείς αλλά και στους εναλλακτικούς προορισμούς και στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και το Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα, η παραχώρηση στο Δήμο Μεγανησίου, του τουριστικού καταφυγίου του όρμου Αθερίνου από το Υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να κατασκευαστεί μαρίνα προϋπολογισμού 5,5 εκατ €, παρουσία του Βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ κ. Αθανάσιου Καββαδά.

Ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι “στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις τουριστικές υποδομές και στις 13 περιφέρειες της χώρας. Το Μεγανήσι είναι μοναδικός προορισμός που κερδίζει ολοένα και παραπάνω τουριστική κίνηση. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, με έργα υποδομής που τόσο ανάγκη έχει η χώρα, η Αθήνα, η Αττική αλλά και η νησιωτική Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας, επισήμανε ότι πρόκεται για ένα έργο πνοής για το Μεγανήσι και την ευρύτερη περιοχή του, που αφορά τη μαρίνα Αθερίνου Μεγανησίου χωρητικότητας 94 σκάφη και προϋπολογισμού 5,5 εκατ €.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τον Βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ κ. Θανάση Καββαδά για την αμέριστη στήριξη τους.

Ο Βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς δήλωσε ότι σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το Δήμο Μεγανησίου, καθώς υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης για τη Μαρίνα του Αθερινού, 94 θέσεων ελλιμενισμού.
Ένα έργο σημαντικό όχι μόνο για το Μεγανήσι, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, που δίνει τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού.
Ευχαριστώ τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια, για την αμέριστη στήριξή του, και συγχαίρω τον Δήμαρχο Μεγανησίου, κ. Παύλο Δάγλα, για την πολύ καλή προετοιμασία ώστε να ωριμάσει το έργο.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *