Σημαντική μεταγραφή στην Kuoni | Έτοιμη για “δράση” η νέα ηγετική ομάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ρόλο-κλειδί στην Kuoni αναλαμβάνει η διευθύντρια πωλήσεων της G Touring, Sarah Weetman, ως επικεφαλής εμπορικών συνεργασιών, ενώ με τη νέα αυτή προσθήκη και μια σειρά ακόμη προσλήψεων η Kuoni αποκτά μια νέα ηγετική ομάδα, η οποία αναλαμβάνει να οδηγήσει την εταιρία σε νέες επιτυχίες.

Η κα. Weetman θα προστεθεί σε μια σειρά από πρόσφατα ανακοινωθείσες προσλήψεις ανώτερων στελεχών, όπως αυτή της διευθύντριας μάρκετινγκ, Caroline Child, η οποία έρχεται από την Travelopia, και του πρώην στελέχους της Body Shop, Donna Hynes, η οποία αναλαμβάνει ως νέα διευθύντρια λιανικής της εταιρίας.

Ο Darren Grahame-Betts θα αναλάβει επίσης διευρυμένο ρόλο ως διευθυντής πωλήσεων και λειτουργιών σε μια νέα ηγετική ομάδα.

Η κα. Weetman ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1998 στην Page & Moy και ήταν επικεφαλής μιας ομάδας περιφερειακών διευθυντών πωλήσεων για τη Royal Caribbean, προτού ενταχθεί στις μάρκες Travelsphere και Just You της G Touring, το 2018.

Θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα στις 12 Σεπτεμβρίου και της έχει ανατεθεί η “εκ βάθρων” αναθεώρηση της εμπορικής στρατηγικής.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή του Travel Weekly, ο διευθύνων σύμβουλος της Kuoni, Mark Duguid, δήλωσε ότι οι νέες προσλήψεις προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσει η ηγετική ομάδα “νέα σκέψη και νέες ιδέες “.

Επιβεβαίωσε, επίσης, τη δέσμευση προς το εμπόριο που είχε καθιερώσει στον προηγούμενο ρόλο του στον αδελφό φορέα πολυτελών υπηρεσιών της Kuoni, την Carrier, καθώς παραδέχθηκε ότι πρέπει να γίνει δουλειά για την ανοικοδόμηση των συνεργασιών.Translated with Deep.

“Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι η Kuoni πάλεψε για να ανασυγκροτηθεί στο εμπόριο, ειδικά μετά τον Covid. Έχουμε σούπερ σταρ που εργάζονται σε ρόλους στο εμπόριο, αλλά μας έλειπε μια ανώτερη στρατηγική φυσιογνωμία. Πρόκειται για μια θέση ηγετικής ομάδας για το εμπόριο, την οποία δεν είχαμε στο παρελθόν, οπότε νομίζω ότι μπορείτε να θεωρήσετε ότι πρόκειται για μια δήλωση προθέσεων σχετικά με τη δέσμευσή μας στο εμπόριο”, δήλωσε.

Ο κ. Duguid πρόσθεσε ότι η πανδημία προσέφερε μια “μοναδική ευκαιρία” για την αναθεώρηση των επιχειρηματικών προσεγγίσεων και δήλωσε ότι η Weetman θα αναλάβει να φέρει μια “νέα προοπτική” και μια “καινοτόμο, ελκυστική και ενδιαφέρουσα εμπορική στρατηγική”.

Σε δηλώσεις της η κα. Weetman είπε ότι είναι ενθουσιασμένη που γίνεται μέλος της οικογένειας της Kuoni. “Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους εμπορικούς εταίρους και να τους βοηθήσω να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να την οδηγήσουν από το ένα σημείο στο άλλο με μια βραβευμένη, κορυφαία μάρκα πολυτελών ταξιδιών”, σημείωσε.

Εκτός από την ενίσχυση των σχέσεων με τους εμπορικούς εταίρους, ο κ. Duguid δήλωσε ότι οι νέοι διορισμοί θα βοηθήσουν στην υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και τη “μεγιστοποίηση της εμβληματικής μάρκας Kuoni”.

“Τώρα έχω μια πλήρη ηγετική ομάδα στη θέση της για να μας οδηγήσει προς τα εμπρός, με ένα μείγμα αξιοζήλευτης εμπειρίας. Προωθήσαμε ταλαντούχους ανθρώπους εκ των έσω και φέραμε νέους εκτός της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, οι οποίοι θα προσδώσουν μια εμπορική πνοή και μια νέα δυναμική στην επιχείρησή μας, καθώς κοιτάμε προς το μέλλον”, υπογράμμισε.

Μία πλήρης ηγετική ομάδα

Η Caroline Child θα ενταχθεί στην Kuoni στις 7 Αυγούστου, έχοντας συμπληρώσει 25 χρόνια στον χώρο του μάρκετινγκ, σε διάφορους κλάδους, όπως τα ταξίδια, οι λιανικές τραπεζικές υπηρεσίες και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Στον ταξιδιωτικό κλάδο, έχει εργαστεί για την TUI και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν διευθύντρια προγραμμάτων μάρκετινγκ στο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της Travelopia.

“Είναι το όνειρο ενός μάρκετερ να έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε μια τόσο καθιερωμένη και αναγνωρίσιμη εταιρία όπως η Kuoni. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να ξεκινήσω”, είπε.

Ο Grahame-Betts αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή πωλήσεων και λειτουργιών, έχοντας, ήδη, έχει εργαστεί για την Kuoni επί 15 χρόνια ως επικεφαλής τηλεφωνικών κέντρων, επικεφαλής πελατειακής εξυπηρέτησης και διευθυντής λειτουργιών. Στα νέα του καθήκοντα περιλαμβάνεται η ευθύνη για το virtual τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας και η ευθύνη των ομάδων πωλήσεων κατά παραγγελία.

Οι τρεις νέοι διορισμοί εντάσσονται σε μια ηγετική ομάδα που περιλαμβάνει τους Duguid, Hynes, τον εμπορικό και προϊοντικό διευθυντή Marco Rocha, τον επικεφαλής οικονομικών Andy Peacock και τη διευθύντρια επικοινωνίας Rachel O’Reilly.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *