accor

Νέα παγκόσμια συνεργασία για την Accor και τη Visa

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Accor, κορυφαίος όμιλος στη φιλοξενία σε όλο τον κόσμο και η Visa, παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, ανακοίνωσαν μια νέα διεθνή συνεργασία για να συστήσουν ανανεωμένες εμπειρίες πληρωμών στα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής ALL-Accor Live Limitless.

Η συνεργασία θα συνδυάσει το πρόγραμμα ανταμοιβής της Accor με τις παγκόσμιες δυνατότητες πληρωμής της Visa για τη δημιουργία της καινούργιας κάρτας ALL Visa. Τα μέλη που κάνουν αίτηση για τη νέα κάρτα Visa θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν για τις καθημερινές αγορές τους σε όλα τα σημεία τα οποία δέχονται Visa.

H Accor θα συνεργάζεται με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εταίρων της Visa και τράπεζες σε βασικές αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία – Ειρηνικό για την έκδοση της νέας κάρτας ALL Visa. Θ

α προσφέρει στα μέλη προσαρμοσμένες ανταμοιβές βασισμένες στις προτιμήσεις των πελατών και τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερους πόντους επιβράβευσης όταν μένουν σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της Accor ή όταν κάνουν τις αγορές τους.

Visa_ Η Accor διαθέτει ένα portfolio από εμβληματικά brands όλων των κατηγοριών στις πιο υποσχόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Μέσω στρατηγικών εξαγορών και συνεργασιών με πολυτελή και lifestyle brands μεγάλου κύρους όπως τα Raffles, Fairmont, Sofitel, Banyan Tree, Mondrian και Delano, ο Όμιλος προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από 39 ξενοδοχειακά brands με περισσότερες από 5.000 μονάδες σε 110 προορισμούς.

Μέσω της συνεργασίας με τη Visa, η Accor ενισχύει τα προνόμια για τα 64 εκατ. μέλη και περισσότερα από 250 εκατ. πελάτες παγκοσμίως του προγράμματος ανταμοιβής ALL–Accor Live Limitless, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα. Η κάρτα ALL Visa θα προσφέρει τη δυνατότητα στον Όμιλο Accor να προσελκύσει πελάτες πέραν της διαμονής τους, μέσω ενός κορυφαίου προγράμματος ανταμοιβής, προσφέροντας στα μέλη του ALL τη δυνατότητα να κερδίζουν πόντους, να απολαμβάνουν νέες εμπειρίες και ακόμα περισσότερες διανυκτερεύσεις.

ALL AccorΜε τη νέα αυτή κάρτα η Visa θα αποκτήσει πρόσβαση στο οικοσύστημα φιλοξενίας της Accor ώστε να προσελκύσει πελάτες πέραν της διαμονής, μέσω μοναδικών προνομίων και καινοτόμων ψηφιακών εμπειριών. Οι co-branded κάρτες θα δημιουργήσουν επιπρόσθετη δέσμευση των πελατών στα ξενοδοχεία, νέες ευκαιρίες για την εγγραφή περισσότερων μελών στο πρόγραμμα ALL καθώς και αύξηση των δαπανών.

Ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος και CEO της Accor, δήλωσε:

Accor
Ο πρόεδρος και CEO της Accor Sébastien Bazin

“Η συνεργασία με τη Visa θα δώσει τεράστια ώθηση στην Accor καθώς ξεκινάμε μια κοινή πορεία για να αναπτύξουμε μια καινοτόμα co-branded κάρτα πληρωμών. Η νέα αυτή πρωτοβουλία θα προσφέρει απαράμιλλα προνόμια στα μέλη μας και θα ενισχύει την επιτυχία του προγράμματος ανταμοιβής ALL αυξάνοντας τη βάση των μελών μας, οδηγώντας σε πρόσθετη δέσμευση και παρέχοντας σε κάθε μέλος κίνητρα για να μένει μαζί μας πιο συχνά και πιο εύκολα. Η ανάπτυξη του ALL είναι ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς και είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που βρήκαμε στη Visa έναν συνεργάτη που μοιράζεται το πάθος μας για να προσφέρουμε καθημερινά προνόμια και ανταμοιβή”.  

Ο Al Kelly, Πρόεδρος και CEO της Visa, ανέφερε:

“Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Accor και που υποστηρίζουμε την εισαγωγή ενός νέου προγράμματος ανταμοιβής. Οι σημερινοί καταναλωτές ζουν σε έναν ψηφιακό κόσμο και αναμένουν προνόμια τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και τους προσφέρουν νέες και μοναδικές εμπειρίες. Είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος με τη δύναμη που έχει η τεχνογνωσία της Accor στη φιλοξενία, η οποία συνδυάζεται με το παγκόσμιο δίκτυο και τις ψηφιακές δυνατότητες της Visa. O συνδυασμός αυτός μεταφράζεται σε ελκυστικά προϊόντα ανταμοιβής και πληρωμών τα οποία θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κλάδου της φιλοξενίας”.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ACCOR

H Αccor αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους παγκοσμίως. Έχοντας στόχο την ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality), προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς. Με πάνω από 50 χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο της φιλοξενίας, ο Όμιλος παρουσιάζει ένα εκτεταμένο portfolio με 39 ξενοδοχειακά brands που καλύπτουν ένα εύρος από οικονομικές μέχρι πολυτελείς επιλογές και υποστηρίζονται από ένα από καλύτερα προγράμματα ανταμοιβής στον κόσμο. Το ΑLL, Accor Live Limitless, αποτελεί ένα lifestyle πρόγραμμα ανταμοιβής, το οποίο ενσωματώνει προνόμια, υπηρεσίες και εμπειρίες που δίνουν αξία στην καθημερινότητα, συνθέτοντας έναν εντελώς νέο και εμπνευσμένο τρόπο να ζει κανείς χωρίς περιορισμούς. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αειφορίας για τη          βιώσιμη ανάπτυξη, η Accor παρουσιάζει έντονη εταιρική κοινωνική δράση, προσφέροντας στον πλανήτη και την κοινωνία μέσω του προγράμματος “Planet 21 – Acting Here” καθώς και του επενδυτικού κεφαλαίου “Accor Solidarity”, το οποίο βοηθά στην επαγγελματική αποκατάσταση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσω της εκπαίδευσης. Η Accor SA είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και στην αγορά OTC στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ACCOR ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρία από τα κορυφαία brands της Accor βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα σε στρατηγικές τοποθεσίες, προσφέροντας ένα εύρος εμπειριών φιλοξενίας, από οικονομικές έως πολυτελείς. Τα Sofitel Athens Airport και Novotel Athenes Hotel παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ενώ το κοσμοπολίτικο brand ibis Styles συναντάται σε Αθήνα και Κρήτη. Το Athens Capital Hotel – MGallery Collection, η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2020. Η επένδυση στην ανακαίνιση του ιστορικού αυτού κτηρίου πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε. Ο Όμιλος έχει επίσης προχωρήσει σε συνεργασία με την AEGEAN Airlines, την κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής ALL, Accor Live Limitless.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ALL

Το Le Club AccorHotels είναι το ιστορικό και βραβευμένο πρόγραμμα ανταμοιβής της Accor. Με 57 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και περισσότερους από 70 συνεργάτες, προσφέρει στα μέλη του μοναδικές και ελκυστικές εμπειρίες. Τον Φεβρουάριο του 2019, η Accor ανακοίνωσε την εξέλιξη του προγράμματος με το λανσάρισμα του ALL – Accor Live Limitless. Η νέα αυτή πλατφόρμα ανταμοιβής αξιοποιεί και ενισχύει τα brands, τις υπηρεσίες και τις συνεργασίες που προσφέρει ο Όμιλος. Στόχος του είναι να παρέχει ουσιαστικές εμπειρίες και προνόμια ανταμοιβής στους πιο πιστούς πελάτες του δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να απολαμβάνουν

όχι μόνο τη διαμονή τους αλλά και πολλά περισσότερα στη χώρα τους αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, η Accor δίνει ζωή στη στρατηγική της για την ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) με ένα δυνατό ALL media plan, νέα ψηφιακή πλατφόρμα, εμβληματικές συνεργασίες (Πιστωτικές κάρτες, Μεταφορές, Αεροπορικές Εταιρείες, ΑΕG, IMG, Paris Saint-Germain) και ένα πλάνο ανάπτυξης για όλους τους επισκέπτες και τα μέλη της παγκοσμίως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ VISA

H Visa Inc.  είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές. Το προηγμένο παγκόσμιο δίκτυο επεξεργασίας VisaNet προσφέρει ασφαλείς και αξιόπιστες πληρωμές σε όλο τον κόσμο και είναι σε θέση να επεξεργάζεται περισσότερες απο 65.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Η αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία είναι καταλυτική για την ταχεία ανάπτυξη του διαδικτυακού εμπορίου σε κάθε συσκευή, για οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Υποστηρίζοντας τη μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή, η Visa κινητοποιεί το brand της, τους ανθρώπους της, το δίκτυό της και το μέγεθός της για να επαναπροσδιορίσει το μέλλον του εμπορίου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *