Νέα πλατφόρμα διαχείρισης καναλιών πωλήσεων από τη 4Hoteliers

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Τη δική της πλατφόρμα διαχείρισης καναλιών προώθησης πωλήσεων B2C, αλλά και B2Β, ανακοίνωσε πως θα θέσει σε λειτουργία εντός του τρέχοντος έτους η εταιρία ξενοδοχειακού management 4Hoteliers.
business-management4hoteliersΤο B2C τμήμα της καινούργιας πλατφόρμας, θα τεθεί σε λειτουργία εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017, ενώ σε δεύτερη φάση, θα τεθεί σε λειτουργία και το B2B τμήμα της, το οποίο θα παρέχει σε εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία και destination marketing companies, πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο, στις τιμές και στη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων της.
Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης της 4Hoteliers, είναι να διευκολύνει τους επαγγελματίες του τουρισμού, παρέχοντάς τους άμεση και δυναμική πρόσβαση στα ξενοδοχεία που αντιπροσωπεύει, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες κράτησης δωματίων. Η ξενοδοχειακή πλατφόρμα Smart, που χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική λειτουργία των ξενοδοχείων της, θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται και να λειτουργεί κανονικά.
Η 4Hoteliers, είναι μια νέα και δυναμική εταιρία Hotel Consulting & Sales Management, η οποία παρέχει τα κατάλληλα, κατά περίπτωση, «εργαλεία», στις ανεξάρτητες ξενοδοχειακές μονάδες που συνεργάζεται, ώστε να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που απαιτείται στην αγορά που δραστηριοποιούνται.
Η 4Hoteliers, αντιπροσωπεύει σήμερα 17 ξενοδοχεία, σε 7 περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας και έχει καταφέρει να καταγράψει μέχρι και 93% αύξηση εσόδων σε ξενοδοχεία της.
Το αποτελεσματικό marketing, η προώθηση των πωλήσεων, η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και η τεχνογνωσία των στελεχών της, είναι οι βασικοί παράγοντες για τις επιτυχίες που σημειώνουν τα ξενοδοχεία της.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *