Με νέα, ριγωτή, ανανεωμένη εμφάνιση η Condor

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με ριγέ, έντονα χρώματα, η νέα εικόνα των αεροσκαφών της αεροπορικής εταιρίας διακοπών Condor, που αντικαθιστά την προηγούμενη εμφάνιση του εμπορικού σήματος σε λευκό, γκρι και κίτρινο, είναι εμπνευσμένη από τις ομπρέλες, τις πετσέτες μπάνιου και τις ξαπλώστρες παραλίας.

Η Condor εξελίσσεται σε μια ξεχωριστή και μοναδική αεροπορική εταιρία διακοπών, με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Ralf Teckentrup, να λέει ότι η εταιρία έχει εξελιχθεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια από μια θυγατρική ενός καθετοποιημένου ταξιδιωτικού ομίλου σε μια ανεξάρτητη αεροπορική εταιρία, που ανατρέχει με υπερηφάνεια στην ιστορία και την παράδοσή της, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά την πορεία προς το μέλλον. “Αυτό θέλουμε να το εκφράσουμε ξεκάθαρα μέσω της εμφάνισής μας”, υπογραμμίζει ο κ. Teckentrup.

Ως εκ τούτου, ο στυλιζαρισμένος κόνδορας στο λογότυπο της εταιρίας παραμένει μέρος της νέας ταυτότητας της, ωστόσο, το μαύρο εικονιστικό σύμβολο στην άτρακτο του αεροσκάφους έχει υποστεί ανανέωση με λεπτότερες και πιο δυναμικές γραμμές. Τα γράμματα Condor έχουν επίσης προσαρμοστεί και εμφανίζονται πιο ανεξάρτητα και σταθερά αναπτυγμένα στην εικόνα λόγω των νέων πεζών γραμμάτων.

Σύμφωνα με την Condor, τα αεροσκάφη θα έχουν αρχικά την ριγέ εμφάνισή τους σε πέντε χρώματα: κίτρινο, κόκκινο, μπλε, πράσινο και μπεζ. Ο νέος σχεδιασμός θα προβάλλεται, επίσης, στα αεροδρόμια, στον ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας.

Η νέα εμφάνιση παρουσιάστηκε στο εργοστάσιο της Airbus, στην Τουλούζη, στο πρώτο αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων A330 Neo, το οποίο θα απογειωθεί για την Condor το φθινόπωρο.

Ήδη, αύριο, Τρίτη, το πρώτο αεροσκάφος A321 με κίτρινες ρίγες θα απογειωθεί για το Λανζαρότε. Τις επόμενες εβδομάδες, πέντε ακόμη Boeing 757 και Airbus A320 και A321 θα βαφτούν εκ νέου, έτσι ώστε έξι αεροσκάφη να πετάξουν στους αιθέρες με τη νέα ταυτότητα της εταιρίας στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων. Μέχρι το 2024, η παραδοσιακή αεροπορική εταιρεία θέλει να έχει επανασχεδιάσει περίπου το 80% του στόλου της.

Η τελευταία σχεδιαστική αλλαγή στην Condor έγινε πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν ήταν καθόλου ριζοσπαστική. Τον χειμώνα του 2019/2020, η πρώην θυγατρική της Thomas Cook απλώς αφαίρεσε την καρδιά της αφερέγγυας μητρικής εταιρίας και την αντικατέστησε με το λογότυπο της Condor.

Tagged

1 σχόλιο στο “Με νέα, ριγωτή, ανανεωμένη εμφάνιση η Condor

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *