Νέα στρατηγική συνεργασία Hotelbeds και H World International

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Hotelbeds, εδραιώνει τη στρατηγική της συνεργασία με την H World International, σηματοδοτώντας την επέκταση του χαρτοφυλακίου των υπηρεσιών της, προσφέροντας στους πελάτες της διευρυμένη πρόσβαση σε premium επιλογές καταλυμάτων, σε 21 χώρες.

Μέσω αυτής της “συμμαχίας”, η Hotelbeds, μέλος του ομίλου HBX, θα αξιοποιήσει το παγκόσμιο δίκτυό της με περισσότερους από 71.000 διανομείς ταξιδιών, σε 190 αγορές προέλευσης, για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των ξενοδοχείων της H World International.

Πρόκειται για ξενοδοχεία των brands Steigenberger Hotels & Resorts, IntercityHotel και Zleep Hotels, ενισχύοντας τις ευκαιρίες διαμονής για τους πελάτες της παγκοσμίως, ακόμη και σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο Carlos Muñoz, εμπορικός διευθυντής του ομίλου HBX, δήλωσε: “Αυτή η στρατηγική συμμαχία υπογραμμίζει τη σταθερή δέσμευση της Hotelbeds να προσφέρει απαράμιλλη αξία και επιλογές στους πελάτες μας, επιβεβαιώνοντας τη θέση μας ως ο προτιμώμενος συνεργάτης για τους επαγγελματίες του ταξιδιωτικού κλάδου παγκοσμίως. Με την H World International, είμαστε έτοιμοι για ένα ταξίδι αμοιβαίας ανάπτυξης και επιτυχίας”.

Το χαρτοφυλάκιο της H World International περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα καταξιωμένων ξενοδοχειακών brands, το καθένα από τα οποία προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες, προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες των ταξιδιωτών. Από πολυτελείς εμπειρίες στα Steigenberger Hotels & Resorts, urban vibes στα IntercityHotels μέχρι τα Zleep Hotels, που συνδυάζουν τη σκανδιναβική απλότητα και την ποιότητα, αυτά τα εμπορικά σήματα ενσαρκώνουν την αριστεία στη φιλοξενία, που ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων των ταξιδιωτών.

“Η συνεργασία με την Hotelbeds αποτελεί σημαντικό πυλώνα της στρατηγικής διανομής μας. Μας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα των ισχυρών εμπορικών σημάτων μας, όπως τα Steigenberger Hotels & Resorts και IntercityHotel, και να καταστήσουμε το χαρτοφυλάκιό μας διαθέσιμο σε ένα παγκόσμιο δίκτυο B2B. Συνολικά, μας βοηθά να συνεχίσουμε τη διεθνή μας ανάπτυξη, δίνοντάς μας πρόσβαση σε νέες αγορές και τμήματα”, δήλωσε η Johanna Lamke, ανώτερη αντιπρόεδρος εμπορικού της H World International.

Ποια είναι η Hotelbeds

Η Hotelbeds είναι ο κορυφαίος online διανομέας B2B ταξιδιωτικής τεχνολογίας για χονδρέμπορους, προμηθευτές και προορισμούς.

Ως μέλος του ομίλου HBX, συνδέει περισσότερα από 300.000 ταξιδιωτικά προϊόντα -συμπεριλαμβανομένων  καταλυμάτων, λύσεων πληρωμών, υπηρεσιών μετακίνησης και εμπειριών- με τοπικές και παγκόσμιες μάρκες, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες τους να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες του ταξιδιώτη.

Οι προμηθευτές σε περισσότερες από 170 χώρες έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε διανομείς ταξιδιών και ταξιδιώτες σε 190+ αγορές προέλευσης, ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τεχνολογικών πλατφορμών που βασίζονται σε cloud και είναι πάντα σε λειτουργία, ενώ αυτή η ταχεία και απλή πρόσβαση ενισχύεται περαιτέρω από μια παγκόσμια ομάδα υποστήριξης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *