Νέα συμφωνία TUI – Rixos Hotel Group για αποκλειστική παρουσία σε 10 ξενοδοχεία του ομίλου σε Τουρκία και Κροατία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τριετή συμφωνία με τον ξενοδοχειακό όμιλο Rixos Hotel Group, με έδρα την Αττάλεια, υπέγραψε η TUI, για την αποκλειστική παρουσία της σε δέκα ξενοδοχεία του ομίλου, σε Τουρκία και Κροατία, ενισχύοντας έτσι το χαρτοφυλάκιό της στην Τουρκία και αποκτώντας μεγαλύτερη δυναμική στην κροατική, ξενοδοχειακή και τουριστική αγορά.

Μέσω της νέας συμφωνίας η TUI έχει αποκλειστικότητα σε δέκα ξενοδοχεία του ομίλου, από τέσσερα σήμερα, στην Τουρκία και την Κροατία, δίνοντάς της τη δυνατότητα να προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό μια ευρεία γκάμα πολυτελών ξενοδοχείων που ανταποκρίνονται σε όλες τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις. Από διαμονή σε βίλες υψηλής ποιότητας μέχρι φιλικά προς την οικογένεια θέρετρα, όπως το Rixos Dubrovnik με τη μοναδική τοποθεσία του στην Παλιά Πόλη του Ντουμπρόβνικ και το ξενοδοχείο Land of Legends, που περιλαμβάνει ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα της Τουρκίας. Με αυτό το εύρος επιλογών, οι πελάτες της TUI είναι βέβαιο ότι θα βρουν την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

Η πλειονότητα των ξενοδοχείων που καλύπτονται από την παρούσα συμφωνία είναι, επί του παρόντος, προσβάσιμα στους επισκέπτες της TUI σε πολλές αγορές προέλευσης. Ωστόσο, από το καλοκαίρι του 2024 και μετά, τα ξενοδοχεία αυτά θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα και στις 13 αγορές προέλευσης της TUI και μόνο για πελάτες της.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η εταιρίας, η θέση της TUI στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας θα ενισχυθεί σημαντικά μέσω αυτής της συνεργασίας, ευθυγραμμισμένη με τις στρατηγικές προτεραιότητές της.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με τη Rixos, έναν από τους κορυφαίους ομίλους φιλοξενίας στην περιοχή. Η Τουρκία είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός προορισμός για εμάς και μπορούμε να βασιστούμε σε μια πολύ καλή συνεργασία που αναπτύχθηκε για περισσότερο από μια δεκαετία. Η συμφωνία αυτή θα ενισχύσει περαιτέρω τη συνεργασία μας και υποστηρίζει τη στρατηγική μας για ένα αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποκλειστική πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και αξιοθέατα στην Τουρκική και την Κροατία, κάτι που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει βασικό μοχλό ανάπτυξής μας σε αυτούς τους προορισμούς”, δήλωσε ο David Burling, επικεφαλής του τομέα Αγορών και Αερογραμμών της TUI.

“Έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με την TUI και αυτή η συμφωνία αποκλειστικότητας σηματοδοτεί ένα σημαντικό επόμενο βήμα για εμάς, αναδεικνύοντας τη σημασία των ισχυρών συνεργασιών στον κλάδο μας. Η TUI είναι ένας στρατηγικά σημαντικός εταίρος για την ανάπτυξή μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε μερικά από τα κορυφαία ακίνητά μας αποκλειστικά στους επισκέπτες της TUI. Αυτό το σημαντικό βήμα προς τα εμπρός αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στη συνεργασία μας και ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον”, πρόσθεσε ο Akif Tamince, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Rixos Hotel Group.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τα ακόλουθα ξενοδοχεία: Land of Legends, Rixos Beldibi, Rixos Downtown, Rixos Park Belek, Rixos Premium Belek, Rixos Premium Bodrum, Rixos Premium Gocek, Rixos Premium Tekirova, Rixos Sungate και Rixos Dubrovnik.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *